Gambit

Dersom din virksomhet nå har behov for ekstraordinær kommunikasjonsbistand eller dedikerte kommunikasjonsressurser, kontakt meg på mobil 901 58 385.

Vi er tilgjengelige hele døgnet og kan stille på kort varsel.

Henrik Halvorsen, leder Gambit H+K 

Gambit Hill+Knowlton | Bred tjenesteportefølje, dyp sektorinnsikt, lokale eksperter, internasjonal gjennomføringskraft.

Gambit Hill+Knowlton er et internasjonalt selskap med 80 kontorer over hele verden. Det gjør oss unikt tilpasset en stadig mer global verden der merkevarer opererer på tvers av bransjer og landegrenser. Vårt største fokus er kunden, og vi arbeider kontinuerlig med å utvikle produkter og tjenester som svarer på deres behov. Vi bruker kundens formål som ledestjerne i arbeidet vårt og hjelper dem med å navigere i et komplisert landskap der troverdighet, etikk og bærekraft er viktige drivere.

I Gambit H+K er vi overbevist om at selskaper og merkevarer i dag må forholde seg til omgivelsene på en ny måte. Makten til å påvirke en virksomhets fremtid ligger ikke lenger bare hos kunder og myndigheter, den ligger i stadig større grad hos et bredere lag av samfunnet. 

Disse har makt til å avsette toppsjefer, tvinge virksomheter til å endre strategi, fjerne produkter fra markedet og skape vinnere. Dagens offentlighet forlanger at virksomheter viser reell åpenhet, ærlighet og tar ansvar for samfunnet de er en del av. For den som ønsker å være et steg foran konkurrentene er det ofte nødvendig å overgå disse forventningene. 

I Gambit H+K jobber det ca. 65 medarbeidere og kommunikasjonseksperter innenfor myndighetskontakt, virksomhetskommunikasjon, kreativitet og markedsføring. Vi kobler kommunikasjonsekspertise med dyp sektorinnsikt, interessentforståelse og operativ kraft til å levere konkrete løsninger.

Nyheter + innsikt

Vår ekspertise

Vårt løfte er at vi alltid skal utvikle oss for å hjelpe kundene med å møte de utfordringene de har og hjelpe dem å kommunisere med sitt publikum.

H+K leverer dyp bransjekunnskap og en bredde innen PR-ekspertise som lar oss løse komplekse kommunikasjonsutfordringer for våre kunder. Vår dybde- og breddemodell gjør det mulig for oss å levere den beste ekspertisen på tvers av bransjen for å lage smidige og fleksible kundeteam.

Vår tilnærming er en kombinasjon av strategi, kreativitet og innovasjon – bygget på data og analyse.

Bransjer

Gambit Hill+Knowlton leverer dyp sektorkunnskap og en bredde i PR-ekspertise som lar oss løse komplekse kommunikasjonsutfordringer for våre kunder.
Les mer

Ekspertområder

Vi tilbyr de aller mest verdifulle tjenestene til våre kunder. I tillegg til vår kjernekompetanse, utvikler vi hele tiden tjenester for å hjelpe kundene med deres nye utfordringer.
Les mer

Produkter

Fra å finne de mest relevante influencerne til realtidsmåling av kampanjer, vi har produkter og verktøy som sikrer at våre leveranser er effektive.

Les mer