Ingen kommende arrangementer

Tidligere arrangementer

Gjennom 19 år har Washingtonseminaret samlet norske politikere, journalister, næringslivsledere og kommunikasjonsfolk i Amerikas og verdens maktsentrum hver høst. Over 600 personer fra alle deler av norsk samfunnsliv er en del av vårt alumninettverk. I år vil det ikke være mulig å reise til Washington, D.C. som planlagt. Valg blir det uansett, og dermed også valgvake.

Vi har med oss eksperter fra norsk og amerikansk samfunnsliv for å diskutere om vi får det amerikanske valgresultatet på valgdagen. For hvor lenge må amerikanerne vente på å få talt opp stemmene, hva skjer om en av partene nekter å akseptere resultatet – og hva er Høyesterett sin rolle om det skulle ende der? Stemmegiving via post og velgerundertrykkelse blir sentrale temaer.

Se mer informasjon og meld deg på her!

Vi inviterer til digitalt frokostmøte med vegdirektør Ingrid Dahl Hovland i Statens vegvesen den 15. oktober. Dette er dagen Statens vegvesen legger frem sine oppdaterte samfunnsøkonomiske beregninger til Nasjonal transportplan. Hovland skal snakke om NTP og om vegvesenets rolle i utviklingen av norsk samferdselssektor.

Ingrid Dahl Hovland kom til Statens vegvesen i 2019, etter å har ledet Nye Veier AS siden etableringen i 2015. Hovland har nylig ledet Statens vegvesen gjennom en endringsprosess, men organisasjonen fortsetter å utvikle seg. Vegvesenets brede rolle gir organisasjonen en unik helhetlig tilnærming til utvikling, utbygging og drift av transportsystemet.

Vi legger opp til et møte med rom for spørsmål og dialog med vegdirektøren. Møtet ledes av Peter Gitmark, leder av samfunnsavdelingen i Gambit Hill+Knowlton Strategies.

Vi inviterer til digitalt frokostmøte med Helge Orten, leder av Transport- og kommunikasjonskomiteen, den 30. september 08:30. Helge Orten er transportpolitisk talsperson for Høyre og anses å være regjeringspartienes viktigste samferdselspolitiker på Stortinget. Han vil fortelle om arbeidet med en ny Nasjonal Transportplan.

Regjeringen har satset stort på samferdselsprosjekter under koronakrisen, og samferdselssatsningen vil trolig fortsette. Hvordan prioriterer man de ulike prosjektene? Hvordan sikrer vi effektiv utbygning av infrastruktur? Hvordan vil de ulike partiene prioritere samferdsel etter valget neste år? Dette er blant spørsmålene vi vil forsøke å finne svar på denne morgenen.

Møtet ledes av Peter Gitmark, leder for samfunnsavdelingen hos Gambit Hill+Knowlton Strategies.

Bli med på høstens store møteplass for politikere, media, næringsliv og organisasjonslivet! Når Norge skal ut av koronakrisen, er det helt avgjørende at vi finner de gode løsningene sammen. 12. og 13. august blir derfor nabolaget Litteraturhuset, Park 29 og Lorry fylt med debatter og møter. 

Vi har blant annet med oss AmCham NorwayU.S. Embassy OsloMicrosoftInvestinorSweco NorgeYrkestrafikkforbundet – YTFDelta – en arbeidstakerorganisasjon i YS og EBA Entreprenørforeningen – Bygg og Anlegg. Se alle arrangementer under Gambit Hill + Knowlton Strategies sin Facebookside. 

Fordi kapasiteten er begrenset oppfordrer vi til å møte opp i god tid i forveien for å sikre seg fysisk plass på de ulike arrangementene. 

Møteplass Oslo 2020 vil ha både fysiske og digitale arrangementer, alle innenfor enhver tids gjeldende smittevernregler. Arrangementene er gratis og åpent for publikum.