Gambit H+K og Nordavind arrangerte frokostseminar om e-sport

Over 100 mennesker møtte onsdag 29. januar opp på frokostseminar i Gambit H+K sine lokaler for faglig påfyll om unge målgrupper. 

 

På agendaen stod E-sport, som de siste årene har vokst drastisk som bransje – både i Norge og internasjonalt.  De oppmøtte fikk en innføring i målgruppene som befinner seg i e-sport-sfæren og hvorfor disse er vanskelige å nå gjennom tradisjonelle kanaler, presentert av merkevareekspert i Gambit H+K Knut Bjørgen.  

 

Deretter stod markedssjef i Nordavind, Steffen Willumsen, for en innføring det norske markedet og de konkrete mulighetene som ligger der i 2020. Dette ble etterfulgt av et innlegg fra sponsorsjef i Telia, Audun Bryn, som ga et innblikk i hva det første året hadde gitt som sponsor av Telialigaen 

 

Siste foredragsholder var Street Fighter-utøver Vegard “Veggey” Bugge. Han presenterte e-sport fra utøvernes perspektiv, hvor OL-deltakelse blant annet stod på agendaen.  

 

Ønsker du å lære mer i e-sport og markedsføring? Send en mail til [email protected] og få tilsendt en oppsummering av seminaret tilsendt på e-post!