Kommende arrangementer

Tidligere arrangementer

Together with the British-Norwegian Chamber of Commerce (BNCC), we are pleased to host this high-level panel of political commentators and public affairs experts for an in-depth analysis of the Norwegian general election.
 

OUR PANELISTS

 • RichardMilne, Nordic and Baltic Bureau Chief of the Financial Times 
 • PeterGitmark, Head of Public Affairs at Hill+Knowlton Strategies Norway 
 • OddHoenSevje, Partner and Senior Adviser at First House  
 • HåkonKnudsen, Adviser at WergelandApenes 

 

The discussion will be led by Håkon Borud, Vice Chair of the BNCC. 

Alle stemmer er avgitt – men er utfallet avgjort? Vi møtes dagen derpå for å snakke om det vi vet og hvordan en eventuelt ny regjering kan se ut. Hvem er vinnerne og taperne, og hva betyr dette for de politiske prioriteringene de neste fire årene?
 
Velkommen til en spennende samtale der vi vil få analyser og betraktninger fra et kunnskapsrikt panel. Det vil også bli mulighet for å stille spørsmål til panelet.
 
Panelet:
 
 • Eva Grinde, kommentator, Dagens Næringsliv
 • Hannah Gitmark, nestleder, Tankesmien Agenda
 • Peter Skovholt Gitmark, leder, samfunnsavdelingen, Gambit H+K
 • Moderator: Matilda von Sydow, rådgiver, samfunnsavdelingen, Gambit H+K

Hva blir viktig for Hæren fremover? Hærsjef og generalmajor Lars Lervik besøker Gambit Defence Forum for en prat om anskaffelser og prioriteringer i tiden som kommer. 

Dager
Hours
Minutes
Seconds
Laks er mer bærekraftig enn produksjon av okse, svin og fjærkre, men representerer globalt under 1 prosent av det proteinet vi spiser. Samtidig som de fleste er enig om at vi må produsere mer mat i sjøen, er det mange sjømataktører som mener bransjen burde og kunne fått mer anerkjennelse for sitt bærekraftsarbeid. Vi har invitert hele verdikjeden – fra fiskefôr og oppdrett, til finans og merkevare. 
Vi spør: Hva skal til for å gi laksen det grønne omdømmet den fortjener?

 

Program:
 • Dag Sletmo, Senior Vice President i Sjømatdivisjonen i DNB:
  Hvorfor belønner ikke investorene oppdrettsselskapene mer for deres grønne bidrag?
 • Leif Kjetil Skjæveland, Bærekraftansvarlig og samfunnskontakt i Skretting Norge:
  Hvorfor har det blitt så sterkt fokus på laksens fotavtrykk?
 • Kristine Evensen, Brand Director i Mowi ASA:
  Hvorfor egen merkevare er viktig for Mowi
 • Simen Johannessen, Seniorrådgiver og sjømatansvarlig i Gambit H+K:
  5 råd for økt grønn troverdighet i oppdrettsnæringen

 

Gambit Defence Forum – 20. mai 2021, kl. 10.30 – 11.30

En fersk nasjonal forsvarsindustriell strategi ligger på bordet i Stortinget. Christian Tybring-Gjedde, som leder lovarbeidet, gjester Gambit Defence Forum for å dele sine betraktninger om strategiens nøkkelpunkter, muligheter og barrierer.

 

EUs handlingsplan for bærekraftig finans vil innebære en ny lov med en rekke nye opplysningskrav overfor finansmarkedet. Det vil også påvirke hvordan norske selskaper kommuniserer bærekraft til myndigheter, organisasjoner, kunder og andre interessenter.
Vi spør: Hva betyr de nye rapporteringskravene for kommunikasjonsfunksjonen?
Program:
 • Alain Berger, Executive Strategy Director at Hill + Knowlton Brüssel: Taxonomy – status and what happens next?
 • Thomas Midteide, Konserndirektør Communications i DNB: Det holder ikke lenger med en bærekraftstrategi. Nå må strategien være bærekraftig.
 • Hilde Røed, Vice President Sustainability i Equinor: Har ESG blitt mainstream?
 • Stein Rømmerud, Konserndirektør for Kommunikasjon og Samfunnskontakt i NorgesGruppen: Hva innebærer økt rapportering fra et kommunikasjonsståsted?
 • Simen Johannessen, Seniorrådgiver og bærekraftsansvarlig i Gambit Hill + Knowlton: 5 råd til alle som vil bli best i klassen på bærekraftskommunikasjon

Meld deg på via mail: [email protected]

Norske utslipp skal minst halveres frem til 2030. Tirsdag den 2. februar kommer Sveinung Rotevatn til Gambit for å presentere regjeringens overordnede plan og virkemidler for å få det til. Samtidig er norsk økonomi, arbeidsliv og velferd hardt rammet av pandemien. Er målene i Klimaplanen ambisiøse nok? Eller må klimaambisjonene nå settes på vent for å få ny vekst i norsk økonomi etter COVID-19? Dette er noen av spørsmålene statsråden vil komme inn på under sitt digitale besøk hos oss. 

Møtet ledes av Peter Gitmark, leder for samfunnsavdelingen hos Gambit Hill+Knowlton Strategies.

Vi oppfordrer til å stille spørsmål via chatfunksjonen underveis i møtet, eller sende inn på e-post i forkant til [email protected]

Møtelenke for deltakelse i Microsoft Teams sendes ut til påmeldte kvelden før. 

Gjennom 19 år har Washingtonseminaret samlet norske politikere, journalister, næringslivsledere og kommunikasjonsfolk i Amerikas og verdens maktsentrum hver høst. Over 600 personer fra alle deler av norsk samfunnsliv er en del av vårt alumninettverk. I år vil det ikke være mulig å reise til Washington, D.C. som planlagt. Valg blir det uansett, og dermed også valgvake.

Vi har med oss eksperter fra norsk og amerikansk samfunnsliv for å diskutere om vi får det amerikanske valgresultatet på valgdagen. For hvor lenge må amerikanerne vente på å få talt opp stemmene, hva skjer om en av partene nekter å akseptere resultatet – og hva er Høyesterett sin rolle om det skulle ende der? Stemmegiving via post og velgerundertrykkelse blir sentrale temaer.

Se mer informasjon og meld deg på her!

Vi inviterer til digitalt frokostmøte med vegdirektør Ingrid Dahl Hovland i Statens vegvesen den 15. oktober. Dette er dagen Statens vegvesen legger frem sine oppdaterte samfunnsøkonomiske beregninger til Nasjonal transportplan. Hovland skal snakke om NTP og om vegvesenets rolle i utviklingen av norsk samferdselssektor.

Ingrid Dahl Hovland kom til Statens vegvesen i 2019, etter å har ledet Nye Veier AS siden etableringen i 2015. Hovland har nylig ledet Statens vegvesen gjennom en endringsprosess, men organisasjonen fortsetter å utvikle seg. Vegvesenets brede rolle gir organisasjonen en unik helhetlig tilnærming til utvikling, utbygging og drift av transportsystemet.

Vi legger opp til et møte med rom for spørsmål og dialog med vegdirektøren. Møtet ledes av Peter Gitmark, leder av samfunnsavdelingen i Gambit Hill+Knowlton Strategies.

Vi inviterer til digitalt frokostmøte med Helge Orten, leder av Transport- og kommunikasjonskomiteen, den 30. september 08:30. Helge Orten er transportpolitisk talsperson for Høyre og anses å være regjeringspartienes viktigste samferdselspolitiker på Stortinget. Han vil fortelle om arbeidet med en ny Nasjonal Transportplan.

Regjeringen har satset stort på samferdselsprosjekter under koronakrisen, og samferdselssatsningen vil trolig fortsette. Hvordan prioriterer man de ulike prosjektene? Hvordan sikrer vi effektiv utbygning av infrastruktur? Hvordan vil de ulike partiene prioritere samferdsel etter valget neste år? Dette er blant spørsmålene vi vil forsøke å finne svar på denne morgenen.

Møtet ledes av Peter Gitmark, leder for samfunnsavdelingen hos Gambit Hill+Knowlton Strategies.

Bli med på høstens store møteplass for politikere, media, næringsliv og organisasjonslivet! Når Norge skal ut av koronakrisen, er det helt avgjørende at vi finner de gode løsningene sammen. 12. og 13. august blir derfor nabolaget Litteraturhuset, Park 29 og Lorry fylt med debatter og møter. 

Vi har blant annet med oss AmCham NorwayU.S. Embassy OsloMicrosoftInvestinorSweco NorgeYrkestrafikkforbundet – YTFDelta – en arbeidstakerorganisasjon i YS og EBA Entreprenørforeningen – Bygg og Anlegg. Se alle arrangementer under Gambit Hill + Knowlton Strategies sin Facebookside. 

Fordi kapasiteten er begrenset oppfordrer vi til å møte opp i god tid i forveien for å sikre seg fysisk plass på de ulike arrangementene. 

Møteplass Oslo 2020 vil ha både fysiske og digitale arrangementer, alle innenfor enhver tids gjeldende smittevernregler. Arrangementene er gratis og åpent for publikum.