Anders Bergsaker

Seniorrådgiver / Leder Eiendom

Anders er del av samfunnsavdelingen. Kjernekompetansen hans er innenfor strategi, politikk, analyse, PR, eiendom, bærekraft og arbeidstaker- og arbeidsgiverorganisasjoner.

Anders har bred kompetanse og har bistått flere av verdens største selskaper. Et utvalg av hans tidligere og eksisterende kunder inkluderer Uber, Gasum Group, Microsoft, Atea, GORE Group, Accenture, Alstom, Aspelin Ramm Eiendom, Eiendomsgruppen, Bygg21, Scandinavian Property Group, FagerStad Utvikling, Nasjonalt Senter for Realfagsutvikling, Norsk Kennel Klub og Dyrebeskyttelsen Norge.

Han har vært rådgiver for partilederen i Venstre, politiskrådgiver for administrerende direktør i NHO, byrådssekretær for byutvikling i Oslo og generalsekretær i Unge Venstre. Han har vært styremedlem i KOMM og folkevalgt for Venstre i Oslo, hvor han representerte Venstre i finanskomiteen.

 

Andreas Buøen

Seniorrådgiver / Leder Finansiell komm. og endringsledelse

Andreas har 15 års erfaring innen kommunikasjon og posisjonering av virksomheter, både som rådgiver og fra linjen. Før han kom til Gambit H+K i 2018 jobbet han som seniorrådgiver i Trigger, og før det fem år i kommunikasjonsbyrået Zynk.

Andreas jobber mye i skjæringspunktet mellom næringsliv, media og politikk og har mange års erfaring med strategisk og operativ rådgivning for både private og offentlige virksomheter. Som rådgiver jobber han mye med endringsledelse, internkommunikasjon og lederkommunikasjon. Sistnevnte med særlig fokus på å mobilisere og coache linjeledere i å kommunisere strategi på en engasjerende måte, med hensikt å skape reell endring i organisasjonen. Andreas er en ofte brukt fasilitator av både strategiprosesser, workshops og ledertreninger, og jobber ellers mye med å lede både større og mindre strategi- og planprosesser. I Gambit H+K har han fagansvar for to sentrale tjenesteområder: leder- og endringskommunikasjon og finansiell kommunikasjon. Sistnevnte med særlig fokus på transaksjonsrådgivning (M&As), børsnoteringer og arbeid med løpende investor- og medierelasjoner.

Ane Eline Sandberg

Prosjektkoordinator

Ane er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon. Hun har en mastergrad i strategisk kommunikasjon fra University of Liverpool i London, med hovedfokus på merkevarebygging og strategisk kommunikasjon i digitale- og sosiale medier. I masteroppgaven forsket hun på hvordan norske influencere bygger personlig merkevare i sosiale medier. Ane har også en bachelorgrad fra Høyskolen Kristiania i PR- og samfunnspåvirkning, hvor hun spesialiserte seg innen digital markedsføring.

I tillegg til studiene har hun også vært styreleder i Kommunikasjonsforeningens studentlag i Oslo, hvor hun hadde ansvar for styrets overordnende fremdrift og planlegging, koordinering og gjennomføring av arrangementer i regi av studentlaget. Hun har også hatt internship i Spalt PR og jobbet for This is PR under Oslo Runway. Ane har også bakgrunn som markedsansvarlig i Mestergull Sandberg, hvor hun har tilegnet seg erfaring med både tradisjonell- og digital markedsføring. Ane har en spesielt sterk interesse for strategisk kommunikasjon, merkevarebygging og sosiale medier gjennom gode budskap og engasjerende innhold.

Bitte Kvadsheim

Executive Assistant

Bitte jobber som Executive Assistant for Lars Erik Grønntun. Hun kommer fra tilsvarende stilling hos Norwegian Microfinance Initiative og jobbet også i mange år innen administrasjon hos Carnegie AS. Hun er utdannet innen administrasjon ved Otto Treiders Handelsskole og ved medielinjen på Follo Folkehøyskole. Bitte har i tillegg bred erfaring fra ulike styreverv i frivillige organisasjoner

Borghild Eldøen

Seniorrådgiver

Borghild er tilknyttet Gambit H+Ks Stavanger-kontor. Hun har de siste 14 årene arbeidet med å utvikle og implementere overordnede kommunikasjonsstrategier for sine kunder, både private og offentlige. Hun driver løpende kommunikasjonsrådgivning og kursing, blant annet innen medietrening. Borghild har bakgrunn fra politikk, journalistikk, reiseliv, markedsføring og informasjon. Hun har blant annet jobbet som politiske sekretær i Høyre, journalist, informasjonssjef i bankvesenet, direktør for informasjon og samfunnskontakt i oljeselskapet Amoco og reiselivsdirektør i Stavanger. Hun var også leder for TV-aksjonen i 1993. Borghild er fast medlem av pressestaben ved Hovedredningssentralen for Sør-Norge. Hun har meget god lokalkunnskap og har jobbet for flere offentlige aktører i Rogaland.

Cathrine Dingtorp

Regnskapscontroller

Har jobbet innen regnskap i 17 år. 10 år i Elkjøp Nordic AS og snaut 7  år i Nokas Verdihåndtering AS. 

Charlotte Gundhus

Spesialrådgiver / teamleder markedskommunikasjon

Charlotte har jobbet i Gambit H+K siden 2012 og er teamleder i avdelingen for markedskommunikasjon. Hun sitter også i selskapets ledergruppe. Charlotte jobber primært med strategisk kommunikasjon, medierelasjoner og issues management/krisehåndtering. I løpet av hennes tid i Gambit H+K har hun vært sentral når hennes kunder har opplevd kriser som krever omfattende mediehåndtering, samt håndtering av viktige interessenter. Hun har meget gode relasjoner til media, og kan vise til solide resultater fra proaktiv mediehåndtering. Charlotte er utdannet innen PR- og kommunikasjonsledelse på Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun har tidligere jobbet som rekrutteringsrådgiver og kommunikasjonskoordinator i Hammer & Hanborg, der hun holdt en rekke foredrag om rekruttering, employer branding, sosiale medier og digital kommunikasjon. Ved siden av studiene arbeidet hun med PR og events i Brystkreftforeningen og for HTC. Hun har også erfaring som prosjektleder i Schjærven Reklamebyrå. 

Charlotte Reksten

Prosjektleder

Charlotte er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon. Hun har tidligere jobbet ved Hill+Knowltons London-kontor i Energi og Industri avdelingen.

Før hun kom til Hill+Knowlton fullførte hun sin mastergrad i International Management ved King’s College London. Før dette gjennomførte hun en bachelorgrad i Economics, Politics and International Relations ved Royal Holloway University of London. Ved siden av studiene hadde hun deltidsjobb i Utlendingsdirektoratets (UDI) Region og Mottaksavdeling som førstekonsulent. Charlotte har også jobbet hos Hanbury Strategy i London som sommer-intern.

Emely Sjøsåsen

Assisterende rådgiver / SoMe

Emely er et av Gambits digitale hoder som jobber både analytisk og kreativt med ulike kanaler, innholdsproduksjon, strategi og markedsføring. Hennes erfaringer og interesser strekker seg fra markedskommunikasjon til kampanjeutvikling og politisk kommunikasjon.

Hun har tidligere jobbet med noen av Norges største selskaper og merkevarer og er sterk som både en strategisk og hands-on ressurs. 

I Gambit H+K er Emely tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon, og er i tillegg fagansvarlig for sosiale medier. Hun har jobbet med flere store kunder som Norsk Hydro, Statkraft, Regnskap Norge, Norad, Oslo kommune og Nespresso.

Emely er utdannet innen kreativ markedskommunikasjon ved Høyskolen Kristiania.

Erik Louis Tvedt

Animasjonsregissør & animatør

Fra egen penn eller i samarbeid med illustratør, lager Erik animasjonsfilmer innenfor et utall av sjangre. Hans hjemmebane er animasjonsfilm, men han spiller godt på en rekke felt innenfor film, foto og lyd. Han har god teknisk innsikt og lærer seg selv nye ting daglig, en helt nødvendig egenskap for å holde tritt med en bransje i stadig utvikling.
Erik har arbeidsbakgrunn fra London, men før han pakket snippesken og dro seg hjem til gamlelandet, jobbet han med visuelle effekter på filmer som Inception, Harry Potter og Batman – The Dark Knight.

Gina Dalby

Juniordesigner

Gina er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon og det kreative teamet der hun jobber med grafisk design. Hun har nylig fullført en bachelorgrad i grafisk design ved Høyskolen Kristiania i Trondheim. I løpet av studiet tok hun et semester ved Nuova Accademia di Belle Arti i Milano, og fra tidligere har hun også et årsstudium i psykologi fra NTNU. Gina har erfaring med alt fra research og idégenerering, til konseptutvikling og selve design-delen.

Gunn Markseth

Finance Manager

Gunn er Finance Manager i Gambit H+K med ansvar for økonomi og stabsfunksjonen. Hun har bred erfaring innen økonomiområdet, og har tidligere jobbet flere år i PwC, Braathens og Avishuset Dagbladet/Berner Gruppen. Gunn er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen med spesialisering i økonomistyring og finans.

Hanne Grobstok

Senior prosjektleder

Hanne er tilknyttet markedsavdelingen. Hun har tidligere jobbet i flere reklamebyråer som både konsulent og prosjektleder med kjente merkevarer. Sist kommer hun fra SMFB Reklamebyrå hvor hun var prosjektleder for IKEA. Hanne har også jobbet på kundesiden som markedssjef for Bjørneparken i Flå som er en del av Olav Thon Gruppen og som markedsansvarlig for Utleiemegleren. Parallelt med fast jobb har Hanne jobbet som coach og kursholder for ungdom innen bevissthetsarbeid. Hanne er utdannet bedriftsøkonom fra BI, diplomert markedsøkonom fra Markedshøyskolen og diplomert coach og samtaleterapeut innen psykoterapi  fra Huma Nova.

Heidi Stubbs Holdal

Prosjektleder

Heidi er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon. Før hun kom til Gambit H+K fullførte hun sin mastergrad i corporate communication ved IE Business School i Madrid. Her spesialiserte hun seg i eksterne relasjoner, reputational- og crisis management, internal communication og change management.

Tidligere arbeidserfaring inkluderer feltarbeid ved FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR) i Ecuador, hvor Heidi bistod ved planlegging, gjennomføring og evaluering av livelihoodsstrategien. Heidi har også arbeidet ved den norske FN-delegasjonen i New York hvor hennes ansvarsområde var internasjonal utvikling. Heidi har en bachelorgrad i internasjonale studier fra Queensland Universitet i Brisbane, med hovedfag i internasjonale relasjoner og spansk. Som student har Heidi engasjert seg i mye frivillig arbeid og har hatt flere verv i studentorganisasjoner. I tillegg til norsk og engelsk behersker hun spansk flytende.

Henrik Halvorsen

CEO Gambit H+K / Senior Vice President Operations, H+K Strategies EMEA / seniorrådgiver

Henrik er administrerende direktør i Gambit H+K, seniorrådgiver og Vice President for Operations i EMEA. Som rådgiver jobber han særlig med strategi, merkevare og omdømme. Henrik jobber også med krisekommunikasjon, finansiell kommunikasjon, issue-håndtering og endringskommunikasjon på tvers av de største sektorene i Norge. Henrik har jobbet i kommunikasjonsbransjen siden 1996 og var tidligere eier i Gambit H+K. Han er utdannet siviløkonom fra Wirtschaftsuniversität Wien og Handelshøyskolen BI/Sandvika.

Henrik Arnestad Salthe

Seniorrådgiver / Leder Stavanger-kontoret / Leder Industri og energi

Henrik er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon, med fokus på olje- og energibransjen, og leder Gambit H+Ks Stavanger-kontor. Han har tidligere jobbet som nettredaktør i PetroMedia og Edda Media, og som journalist for blant annet Vårt Land, Ukeavisen Ledelse og Oil Information. Henrik er utdannet journalist fra Mediehøgskolen Gimlekollen, og har også en grad i kinesisk språk og kultur fra Universitetet i Oslo og Peking University.

Inger Johanne Stenberg

Spesialrådgiver / Leder Debattledelse, medie- og presentasjonstrening

Inger Johanne er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon, med fokus på olje- og energibransjen. Hun sitter til daglig på Gambit H+Ks Stavanger-kontor. Tidligere jobbet hun som programleder og olje- og næringslivsjournalist i NRK Rogaland. Hun har og erfaring som journalist i fagmediet Petromedia og videojournalist VGTV/VG Nett.

Inger Johanne er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen, og har studert russisk språk og politikk ved Universitetet i Oslo og ved det norske universitetssenteret i St. Petersburg, Russland. Mens hun studerte russisk var hun praktikant ved den norske ambassaden i Riga i Latvia.

Ingrid Høstbjør

Spesialrådgiver (i permisjon)

Ingrid er tilknyttet markedsavdelingen med fokus på PR, digital kommunikasjon og innholdsproduksjon. Hun har tidligere jobbet som rådgiver i Släger Kommunikasjon med ansvarsområder innen sosiale medier, tekst, mediekontakt og prosjektledelse. Ingrid har en mastergrad i medievitenskap fra Universitetet i Oslo med fokus på strategisk kommunikasjon og sosiale medier, og har ved siden av studiene jobbet som konsulent på sosiale medier for rekrutteringskampanjen Bli kjent med UiO.

Ingvild Gulbrandsen-Dahl

Business controller

Ingvild er tilknyttet administrasjonen, med arbeidsoppgaver innen økonomi. Hun har tidligere jobbet hos Scaneco Young & Rubicam AS, Regnskap-Lønn AS og sist som business controller i reklamebyrået Ogilvy & Mather AS. Ingvild er utdannet bedriftsøkonom ved Handelshøyskolen BI.

Jan Ottesen

Seniorrådgiver / leder mat og drikke

Jan kom til Gambit H+K i 1995 og jobber i avdeling for samfunnskommunikasjon. Han har bakgrunn som informasjonssjef i Vin- og brennevinleverandørenes forening, sentralstyremedlem i Fremskrittspartiets Ungdom, nestleder i bransjeforeningen Norske Informasjonsrådgivere og i Norges Konservative Studentforbund, samt flere styreverv ved Universitetet i Bergen. Jan har en Cand. Mag. ved UiB med fagene administrasjons- og organisasjonsvitenskap, historie, sosialøkonomi og arbeids- og organisasjonspsykologi.

Jens W. Andersen​

Regissør, filmprodusent og filmgeneralist

Som produsent og regissør på filmproduksjoner må du ha kontroll på alle ledd fra tidsfrister til budsjett, til skuespillere og mannskap.

Som filmgeneralist er Jens også involvert i hele produksjonsprosessen fra idé til ferdig resultat. Han jobber komfortabelt med de fleste ledd i en produksjon, og vet å benytte seg av de flinkeste folkene, når produksjonen skaleres opp.

Jens har produsert et hundretalls små og store filmer de siste fire årene for kunder som Hydro, Meny, Equinor, Norad og Circle K, for å nevne noen.

Johan Wilskow

Seniorrådgiver / leder krisekommunikasjon

Johan Wilskow er knyttet til avdelingen for selskapskommunikasjon i Gambit H+K og leder faggruppen for medietrening. Han kommer fra stillingen som programleder for debattprogrammet Sytten tretti på radiokanalen P4. Han jobber også mye med praktisk mediehåndtering og krisekommunikasjon, og har hovedansvaret for medie- og interessentspillet i kriseøvelsene som Gambit H+K arrangerer.

Johan har jobbet som nyhetsjournalist i til sammen 11 år. Lengst erfaring har han fra NRK der han jobbet med TV-nyheter i seks år. Fra samme sted har han også flere års erfaring som vaktsjef. I tillegg har Johan jobbet med nyheter i P4, blant annet som program- og debattleder i aktualitetsprogrammet 1730 . Han har i tillegg frilanset i TVSør ved siden av studiene. Som journalist dekket Johan de største sakene både utenriks og innenriks. I tillegg har han i en årrekke intervjuet og ledet debatter med toppolitikere, organisasjonsledere, ledende fagpersoner og samfunnsdebattanter Johan er utdannet TV- journalist fra Mediehøgskolen, Gimlekollen i Kristiansand. I tillegg har han høyere studier i engelsk fra Universitetet på Agder.

Karen Brynildsen

Kreatør / unge målgrupper

Karens fremste styrke er å knekke koden for hvordan du best forteller den viktige historien gjennom levende bilder, foto og tekst. Hun har et brennende engasjement for å kombinere kreative ideer med effektiv bruk av digitale kanaler for å nå nye målgrupper. Hennes mange år som reporter, redaktør og some-ansvarlig i ungdomsmagasinet TOPP har gitt henne unik kompetanse på ung-segmentet.​

I Gambit H+K jobber Karen med konseptutvikling, kanalstrategi og innholdsproduksjon for flere store kunder, som McDonald’s, Hydro, Vår Energi og Nespresso. I 2018 var hun kreativt ansvarlig for relanseringen av DNB Ung, fra idé og konsept til innholds- og kommunikasjonsstrategi. ​

Karen er utdannet journalist med spesialisering i TV fra Oslo Met og Curtin University i Perth, og har gjennomført Difis nettkurs i Klarspråk. I 2019 vant hun Cannes YOUNG LIONS PR i Norge.

Kristin Estil Jacobsen

Rådgiver

Kristin er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon. Før hun kom til Gambit H+K jobbet hun flere år som rådgiver i PR-operatørene, hvor hun opparbeidet seg en bred sektorkompetanse. Der jobbet hun blant annet med tekstproduksjon, mediekontakt, prosjektledelse, innholdsmarkedsføring, influencer marketing og sosiale medier. Kristin jobber både strategisk og operativt for sine kunder, og drives av å skape engasjerende kommunikasjon.

Kristin har også erfaring fra kundesiden, hvor hun har jobbet som PR-ansvarlig for reiseselskapet trivago.no i Düsseldorf. Der fungerte hun som deres talsperson i Norge, og hadde hovedansvar for alle PR-aktiviteter rettet mot det norske markedet. Hun har en bachelorgrad i internasjonal journalistikk fra Liverpool John Moores University. I løpet av studietiden hadde hun et praktikantopphold i VG og har før den tid jobbet i sin lokalavis Namdalsavisa.

Lars Marius Matre

Prosjektkoordinator

Lars Marius er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon. Han har en bachelorgrad i Kommunikasjonsledelse fra Handelshøyskolen BI, hvor han i sin bacheloravhandling skrev om hvordan man kan få økt publikumsvekst i norsk kvinnefotball. Ved siden av studiene har han blant annet vært pressefunksjonær for Norges største studentfestival UKA og intern hos Norsk Toppfotball. I tillegg har flere års bakgrunn som journalist, skribent, kundekonsulent og rådgiver hos blant annet Mediehuset iTromsø, Handelshøyskolen BI og Telia.

Laura Pedrali

Spesialrådgiver

Laura er italiensk og har studert Intrepreting and Communication ved IULM Libera Università di Lingue i Milano. Etter studiene startet hun i et italiensk kommunikasjonsbyrå hvor hun ble i 13 år. I denne perioden har hun spesialisert seg på internasjonale kommunikasjonsprosjekter og har fått muligheten til å forholde seg til medier over hele verden takket være de mange språkene hun behersker. Laura har lang erfaring med kommunikasjon fra landbruks-, bygg-, arkitektur- og interiørbransjen. Hun har stor reiselyst og vært frilansjournalist for Corriere della Sera, Italias største daglige nyhetsavis, under reisestoff. Her skrev hun for det meste om Skandinavia og Japan. Hun har i tillegg en egen reiseblogg og studerer japansk.

Leif Gunnar Laache

Økonomi- og administrasjonssjef

Leif Gunnar er tilknyttet administrasjonen, med arbeidsoppgaver innen økonomi og IT. Han er tidligere controller i Stiftelsen Norsk Rikstoto og økonomikonsulent hos Stians Sport AS. Leif Gunnar er utdannet diplomøkonom ved Handelshøyskolen BI.

Lene Mykjåland

Assisterende rådgiver

Lene er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon hvor hun primært arbeider med PR og mediearbeid, medierelasjoner, innholdsproduksjon, spons og event. Nåværende kunder består av LG Electronics, Nokian Tyres, Samlerhuset, Specsavers og Statoil.

Lene kom til Gambit H+K etter en lang toppidrettskarriere hvor hun har deltatt i både fotball-VM, fotball-EM og OL. Ved siden av heltidsjobb som profesjonell fotballspiller har hun tatt en bachelorgrad i kultur og kommunikasjon fra UiO, et tverrfaglig studie bestående av medievitenskap, sosiologi, psykologi og sosialantropologi, samt studier innen mote og styling. Ved siden av fotballkarrieren har hun involvert seg i merkevarebygging og markedsføring av fotballjentene, både sammen med hennes respektive klubber og fotballforbundet. Hun har også førstehåndserfaring hva gjelder sponsorarbeid og medierelasjoner, samt foredragsvirksomhet. TV-skjermen er hun også blitt godt kjent med, og hun ble headhuntet til jobben som en del av TV2 sitt ekspertteam under fotball-EM i Nederland sommeren 2017.

Malene Celius Grieg

Rådgiver

​Malene Celius Grieg er tilknytta avdelinga for samfunnskommunikasjon. Med nesten ti års erfaring frå organisasjons- og bistandssektoren har ho jobba for leiande internasjonale organisasjonar som FNs Høgkommissær for Flyktningar (UNHCR) i Genève og Flyktninghjelpen i Oslo. 

Malene har brei operativ prosjekterfaring i internasjonal og norsk kontekst, der ho har jobba tett opp mot globale og norske organisasjonar, næringslivsaktørar og private stiftelsar – med eit spesielt fokus på FNs bærekraftsmål, strategisk partnarskap og operativ kommunikasjon. 

Malene har bachelorgrad i fred- og konfliktsstudier frå Bjørknes Høgskule og Stellenbosch University, Sør-Afrika.

Maiken Spjeld Sørensen

Prosjektkoordinator

Maiken er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon med fokus på merkevarebygging og markedskommunikasjon. Maiken er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med hovedprofil i Marketing & Brand Management og støtteprofil tatt ved VSE i Praha. I hennes masteroppgave forsket hun på drivere som påvirker forbrukernes ønske om å ta miljøvennlige produktvalg.

Før hun kom til Gambit H+K har Maiken opparbeidet seg erfaring fra å jobbe med sitt eget enkeltmannsforetak innenfor grafisk design, foto og markedsføring. Maiken har vært et aktiv medlem av studentorganisasjonen på NHH, hvor hun blant annet var leder på det kvinnelige fotballaget og gruppeleder grafisk design for festivalen Uken 16. Hun har også vært intern i designbyrået Guilty hvor hun arbeidet med forretningsutvikling.

Maiken brenner for å bygge sterke merkevarer gjennom strategisk og kreativ kommunikasjon.

Mari Myhrbraaten

Seniorrådgiver / leder målgrupper og analyse

Mari er en del av Markedsavdelingen hvor hun jobber som seniorrådgiver.

Hun har 13 års erfaring med digitale media fra mediebyrå og kommunikasjonsbyrå, hvor hun har holdt stillinger som Head of Social Media, Head of Digital og Strategisk Rådgiver.

Mari jobber spesielt med kanalstrategi på enkeltkanal- og omnikanal nivå. Hun har lang erfaring med kampanjestrategi, mediekjøpstaktikk og medieplanlegging for noen av Norges største merkevarer. Hun jobber også mye med innsikt og analyse i forbindelse med kartlegging av målgrupper og merkevarelandskap, samt effektanalyser.

Mari har jobbet tett med flere av Norges største merkevarer, blant annet Telenor, Freia, DNB og Vipps.

Mari er utdannet ved BI Handelshøyskole, Leeds University og London South Bank University og holder en Bachelor with Honors grad i International Marketing.

Mari Zare

Rådgiver / senior prosjektleder

Mari er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon. Mari har sterk kommersiell teft og opererer i landskapet mellom kreatører, designere, tekstforfattere og strategiske rådgivere. Hun sørger for at kampanjer og produksjon holder høy kvalitet og treffer de målene som er satt. Hennes spisskompetanse ligger i strategi og merkevarebygging, logo og identitet, konseptutvikling og digital kommunikasjon.

Før hun kom til Gambit, har hun jobbet som operations manager I RED og account manager i Chili Publications. Mari har lang erfaring med å lede både store og små prosjekter for en rekke ulike kunder som Bama, Bohus, P4 og TV3. Mari har en BBA fra Handelshøyskolen BI, i tillegg til å ha studert kunst og design.

Marius Myhrvold

Seniorrådgiver / leder markedskommunikasjon

Marius leder for markedskommunikasjon. Han har bred erfaring innen strategisk kommunikasjon, integrerte markedskampanjer med innholdsproduksjon på tvers av plattformer, PR/pressearbeid og digital markedsføring. Han er tidligere byråleder og partner i Colt Kommunikasjon og har bred erfaring med internasjonale allianser, blant annet som ansvarlig rådgiver i Norge for den globale alliansen Public Relations Network. Marius er utdannet innen PR og kommunikasjonsledelse ved Handelshøyskolen BI.

Martin Hoff Pedersen

Rådgiver

Martin er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon. Før han kom til Gambit H+K jobbet han i kommunikasjonsavdelingen til Siemens hvor han var ansvarlig for internkommunikasjon i Norge, i tillegg til å jobbe med internasjonale prosjekter og content marketing. I løpet av studiene var Martin aktiv med flere verv og satt blant annet  i ledelsen for studentforeningen ved BI (SBIO) hvor han håndterte ulike kommunikasjonsdisipliner. Han har også vært tilknyttet styret for Norges største studentavis, Universitas. Martin er utdannet markedskommunikatør fra Handelshøyskolen BI.

Morten Lervaag Jacobsen

Seniorkreatør

Morten Lervaag Jacobsen er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon. Han har spisskompetanse på å utvikle kreative og engasjerende kommunikasjonskonsepter. Med over 10 års erfaring som kreatør for både digitale og analoge kanaler sørger han for at konseptet fungerer godt på alle flater, at budskapet engasjerer målgruppen og oppnår ønsket effekt. Morten er kreativt ansvarlig for å utvikle, produsere og lansere informasjons- og kommunikasjonskonsepter for en rekke kunder.

Nils Broström

Spesialrådgiver

Nils er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon, med fokus på IT og selskapsprofilering. Han kommer fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i Opera Software ASA. Før det var han i Gambit H+K i fire år på avdelingen for markedskommunikasjon. Nils har utdanning fra Norges Idrettshøyskole og Göteborgs Universitet samt mastergradsstudier i medievitenskap ved Universitetet i Oslo.

Paal Espen Hambre

Seniorrådgiver / leder helse og velvære

Paal er tilknyttet avdeling for selskapskommunikasjon i Gambit H+K, og bistår virksomheter i offentlig og privat sektor, eksempelvis innen helse, IT/teknologi, bank/finans og olje/energi. Hans spesialistområder er strategi, krisekommunikasjon og medierelasjoner. Han har 20 års erfaring fra norsk og internasjonal PR-bransje, først som rådgiver og leder for konsernkommunikasjon i Porter Novelli, deretter som byråleder for Arctic PR.

Paal er utdannet innen mediekunnskap fra Høgskulen i Volda og PR- og kommunikasjonsledelse samt bedriftsøkonomi fra Handelshøyskolen BI. I tillegg har han flere års erfaring som journalist, programleder og redaktør i radio og avis. Han har gjennom en rekke år også vært ekspertkommentator i Norges største næringslivsavis på nett, E24.no, og skriver jevnlig om medier, kommunikasjon, politikk og næringsliv.

Peter Skovholt Gitmark

Seniorrådgiver / leder samfunn og myndighet

Peter satt på Stortinget for Høyre fra 2001-2013. Han har en bred politisk bakgrunn og satt i Kommunal-, Finans-, Energi og Miljø- og Utenriks- og forsvarskomiteene.

De siste 6 årene var han i Burson Cohn & Wolfe (tidligere Burson-Marsteller), som Managing Director og leder for byråets samfunnsavdeling. Peter mener selv at hans styrke ligger i myndighetskontakt og politisk forståelse.

Ragnvald Nærø

Seniorrådgiver

Ragnvald Nærø har lang erfaring fra ledende posisjoner i næringslivet. I fem år var han direktør for energi og utvikling i Statkraft, og i perioden fra 2001 til 2010 konserndirektør i samme selskap med ansvar for kommunikasjon, samfunnsansvar, HR og IKT. Hans spisskompetanse er særlig på fagfeltene kommunikasjon, myndighetskontakt, profilering, strategi, forretningsutvikling, ledelse og omstilling. Fra 1981 til 1994 arbeidet Nærø i Aftenposten som journalist, leder av politiske avdeling, redaksjonssjef og utviklingsdirektør. Han har vært partner i Geelmuyden.Kiese og kommunikasjonsdirektør i Luftfartsverket, Widerøe og ECO-Energi. Nærø har flere styreverv, bl.a. i Olympic Ship, Runde Miljøsenter og Hareide Design. Nærø har embetseksamen i historie og en Executive MBA fra IMD i Sveits.

Randi Urke

Designer

Randi er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon. Her jobber hun med design for tradisjonelle og digitale flater. Hun har tidligere jobbet med blant annet profilering og design av markedsmateriell. Randi har studert grafisk design ved Norges Kreative fagskole og har en bachelorgrad i grafisk design fra Southampton Solent University. Hun er også utdannet illustratør fra Norges Kreative Fagskole.

Rune Wilhelmsen

CFO Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA)

Rune er Chief Financial Officer (CFO) i Hill+Knowlton Strategies EMEA med ansvar for mer enn 40 ulike operasjoner. Han ledet Gambit H+Ks administrasjon og var ansvarlig for stabsfunksjonene, økonomi og finans til 2011 da han tok over ansvaret som CFO for Hill+Knowltons operasjoner i BENELUX, Norden, Sentral- og Øst-Europa, samt Russland og SUS. Han har bakgrunn fra ledende stillinger innen økonomi og administrasjon i organisasjoner som Norges Skiforbund, Voice Norge AS og Itera ASA. Han var også tidligere revisormedarbeider i KPMG. Rune er utdannet siviløkonom ved Handelshøyskolen BI, med spesialisering innen regnskap, skatt og økonomistyring.

Scott Olav Allan

Seniorrådgiver / leder kreativitet og konsept

Scott er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon, med fokus på PR, kampanjeutvikling og digital kommunikasjon. Han har tidligere jobbet som freelance prosjektutvikler innen film, web og print og som gallerist hos Artwork AS. Scott har en MA. i Journalistikk ved Universitetet i Oslo og Høyskolen i Oslo. Han har også en Bachelor i Film og Fjernsynsvitenskap fra Høyskolen i Lillehammer og Goldsmiths University of London. I sin masteroppgave skrev Scott om omdømmet og oppfattelsen av Norge og nordmenn i utenlandske aviser, i kjølvannet av 22.juli-hendelsene.

Snorre Erichsen Skjevrak

Spesialrådgiver

Snorre Erichsen Skjevrak er tilknyttet samfunnsavdelingen i Gambit Hill+Knowlton og har sin kjernekompetanse innen strategi, analyse og myndighetskontakt. Skjevrak kom til Gambit Hill+Knowlton etter tre år som rådgiver i Geelmuyden Kiese.

Skjevrak har bakgrunn fra politikken der han blant annet har jobbet som politisk rådgiver i Arbeiderpartiet nasjonalt og lokalt, og som politisk rådgiver for AUFs ledelse. Han har i tillegg bakgrunn som bystyrerepresentant i Sandnes (Ap) og sentralstyremedlem i AUF.

 

Skjevrak har mastergrad i administrasjon og organisasjonsvitenskap fra Universitetet i Bergen. Han skrev masteroppgave om arbeidstakerorganisasjonenes rolle i kommune- og regionreformen.

Simen A. Johannessen

Seniorrådgiver / leder reiseliv

Simen er teamleder i avdelingen for selskapskommunikasjon og jobber bredt med strategiske og operative kommunikasjonsutfordringer. Han sitter i selskapets ledergruppe. Han har et særlig blikk for sterke historier og gode vinklinger med betydelig innsikt i de ulike medieflatene og hvordan de arbeider. Han jobber med kunder innenfor energi, detaljhandel, teknologi og reiseliv. Simen har erfaring fra flere lederverv, og kom senest fra stillingen som nordisk markeds- og kommunikasjonsdirektør i HRG Nordic.

Simen har en Master of Science i internasjonal hotelledelse fra Cornell University, NY, USA og har deltatt i WPPs topplederprogram «Maestro». Han er styremedlem i bransjeforeningen KOMM og blogger fast på Nettavisen om politikk og kommunikasjon.

LinkedIn

Siv Martine Nyborg

Kreatør

Siv er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon der hun hovedsakelig jobber med kreativ konsept- og kampanjeutvikling. Hun har bakgrunn som kreatør i reklamebyrået Schjærven og i PR-byrået Trigger, og har jobbet med alt fra idéutvikling på aktiviteter tilpasset sosiale medier til utvikling av større konsept og kampanjer tilpasset både tradisjonelle og digitale flater. Siv har en utdannelse fra Høyskolen Kristiania der hun studerte reklame og merkekommunikasjon.

Stein Kåre Kristiansen

Seniorrådgiver

I over 40 år har Stein Kåre Kristiansen fulgt norsk og internasjonal politikk som journalist og kommentator.  Han startet karrieren som politisk reporter i Vårt Land i 1973,  før han gikk over til VG,  der han gjennom 20 år jobbet som politisk journalist, leder av politisk avdeling, utenriksreporter og korrespondent i blant annet Midt-Østen, USA og Sovjet Unionen/Russland. Stein Kåre Kristiansen meldte overgang til TV2 i 1996. Der jobbet han i 18 år som både journalist, redaktør og politisk kommentator. De siste årene har han også hatt sitt eget politiske samtaleprogram, «Kristiansen og Strand», sammen med redaktør Arne Strand i Dagsavisen. Nå er Kristiansen klar for å dele sine erfaringer og sin kunnskap om politikk og media med både offentlige og private virksomheter over hele landet.

Stian Lothe

Assisterende rådgiver

Stian er assisterende rådgiver i Gambit Hill+Knowlton. Han bistår kunder med merkevarebygging, strategisk rådgivning og budskapsutvikling i sosiale medier. Han har også god erfaring med visuell og skriftlig innholdsproduksjon.

Stian har tidligere vært rådgiver i kommunikasjonsbyrået Apeland, politisk rådgiver i Oslo Arbeiderparti for varaordføreren i Oslo og skribent i VG. Han har en fireårig bachelorgrad i statsvitenskap og russisk språk fra Middlebury College.

Stian Berntsen

Office Manager

Stian er tilknyttet administrasjonen. Han er tidligere faglig leder og lærer i Adam & Eva frisør.

Svein Sundsbø

Seniorrådgiver

Svein Sundsbø har omfattende erfaring fra norsk nærings- og samfunnsliv. Han har bakgrunn fra industripolitisk avdeling i Norsk Industri i 4 år. Han begynte der etter 11 år som konserndirektør i Elkem ASA hvor han bl.a. hadde ansvar for energidivisjonen og konsernets samfunnskontakt. Svein Sundsbø har tidligere vært administrerende direktør i Norges Forskningsråd. Sundsbø har politisk erfaring bl.a. som generalsekretær i Senterpartiet i 8 år, kommunepolitiker og varaordfører i Frogn, politisk rådgiver i Samferdselsdepartementet og landbruksminister i 1985-86. Fra 2013 til 2014  var Sundsbø politisk rådgiver for Ola Borten Moe i Olje-og Energidepartementet. Sundsbø er utdannet som cand.agric. ved Norges Landbrukshøgskole på Ås, hvor han også arbeidet i 4 år som stipendiat og forsker.

Tlf: +47 22 04 82 00

Thea Rustad Dyvesether

Assisterende rådgiver

Thea er tilknyttet avdelingen for kreativitet og kampanje. Før hun kom til Gambit H+K tok hun en bachelorgrad i PR og markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. I Gambit jobber hun med PR, innholdsproduksjon, eventer, konseptutvikling, sosiale medier, medierelasjoner, kampanjeplanlegging og medieanalyse. Hun har også god visuell og grafisk kompetanse.

Thea har i tillegg til studiene vært intern i markedsavdelingen til Norges Håndballforbund hvor hun jobbet som skribent og innholdsprodusent. Etter praksisperioden fortsatte hun i forbundet som frilansskribent.

Tonje Skjervold

Spesialrådgiver / leder innhold og distribusjon

Tonje Skjervold er tilknyttet markedsavdelingen, der hun jobber med strategisk kommunikasjon, PR, merkevarebygging og digital kommunikasjon- og markedsføring. 

 Tonje kommer fra stillingen som markedssjef og avdelingsleder i Norges største forlag, Cappelen Damm. Hun har jobbet over ti år i mediebransjen, som ansatt i NRK, Dagens Næringsliv og D2, Aftenposten og i Egmont. Tonje er utdannet fra Blindern, innen sosiologi, samfunnsgeografi og medievitenskap mellomfag (2004), og er Master of management fra BI i strategisk markedsføring (2010).

Tor-Martin Torbergsen

Spesialrådgiver

Tor-Martin er tilknyttet avdelingen for samfunnskommunikasjon, og jobber særlig med myndighetskontakt og interessenthåndtering innenfor sektorene energi, industri, sjømat og eiendom. Han har tidligere jobbet ved Hill+Knowlton Strategies kontorer i De Forente Arabiske Emirater, hvor han bisto energiselskaper med strategi- og budskapsutforming, internasjonal mediehåndtering, samt leder- og endringskommunikasjon.

Tor-Martin er tidligere folkevalgt, og har representert Arbeiderpartiet i kommunestyret i Skånland og på fylkestinget i Troms. Han har også vært tillitsvalgt i partiet over flere år, blant annet som styremedlem i Troms Arbeiderparti og Sentralstyremedlem i AUF. Tor-Martin er udannet Fiskerikandidat fra Norges Fiskerihøgskole, Universitet i Tromsø – Norges Arktiske Universitet og er spesialisert innenfor marin ressursforvaltning.

Tønnes Thompson

Spesialrådgiver

Tønnes er tilknyttet samfunnsavdelingen. Han leder faggruppen for samferdsel og infrastruktur. Tønnes har bred erfaring fra Olje- og energidepartementet hvor han jobbet med statlig eierstyring av Equinor, Petoro og SDØE-porteføljen. Fra tiden i departementet har Tønnes også erfaring fra arbeid med nasjonal og internasjonal næringspolitikk på vegne av oljeserviceindustrien og leverandørindustrien for offshore vind. Før han kom til Gambit H+K var har rådgiver i kommunikasjonsbyrået Mørland & Johnsen, hvor han jobbet med selskapskommunikasjon og myndighetskontakt /public affairs.

Han kjenner forvaltningssystemet godt, og har særlig kompetanse innen styring og eieroppfølging i offentlig kontrollerte virksomheter. Han har studert og arbeidet med problemstillinger knyttet til energi og klima i snart 10 år. Han bistår kunder blant annet med interessenthåndtering, taleskriving, analyser av politikk og rammevilkår, kommunikasjon- og selskapsstrategi. Tønnes er utdannet siviløkonom fra NHH med fordypning i energi og finans.

Vegard Bjørtuft

Seniorrådgiver / leder event- og sponsorkommunikasjon

Vegard jobber med strategisk rådgivning med særlig fokus på aktiviteter mot sisteledd, samt gjennomføring av større arrangementer. 

Vegard har 15 års erfaring og bistår en rekke kunder med rådgivning innen kommunikasjon, konseptutvikling, arrangementer og kampanjer. Han er ansvarlig for flere store kampanjer med særlig fokus på opplevelsesbasert kommunikasjon og aktiviteter mot sisteledd. I Gambit H+K er Vegard leder for event -og sponsorkommunikasjon. Han har ledet prosjekter for norske og internasjonale oppdragsgivere, deriblant Norges Bank, Norad, Innovasjon Norge, Arcus, Plan – og bygninsetaten, Nespresso, Hurtigruten, Huawei, Fana Sparebank, Specsavers og Asker kommune.

Ylva Vethe

Rådgiver / tekstforfatter

Ylva er tilknyttet det kreative teamet i avdelingen for markedskommunikasjon der hun hovedsakelig jobber med innholdsproduksjon, budskaps- og konseptutvikling og språkvask. Hun har tidligere arbeidet som tekstforfatter, rådgiver og prosjektleder i byrået Fete typer, og med sosiale medier, blogging og pressemeldinger i kommunikasjonsavdelingen hos Greenpeace.

Med en bachelorgrad i feature-journalistikk er Ylva en iderik tekstforfatter med et fargerikt språk og god evne til å formidle historier. Hun skriver både på norsk og engelsk og evner å tenke på tvers av flater, fra trykk og web til video og sosiale medier. Hun er også utdannet retail designer fra Westerdals School of Communication.

Zahra Sabha

Prosjektleder

Zahra er tilknyttet avdelingen for samfunnskommunikasjon, med særlig ansvar for Washingtonseminaret. Kjernekompetansen til Zahra er innenfor medieovervåkning, prosjekt- og arrangementsledelse, og myndighetskontakt. ​

Hun kommer til selskapet fra jobben som kommunikasjonsrådgiver i interesseorganisasjonen Norwegian-American Defense & Homeland Security Industry Council i Washington, D.C. og har blant annet erfaring fra Norwegian-American Chamber of Commerce MA, Tankesmien Agenda, samt norsk organisasjonsliv og frivillighet. Zahra er utdannet ved George Washington University i USA og har en mastergrad i internasjonale relasjoner med spesialisering innen forsvars- og sikkerhetspolitikk. Hun er også styremedlem i YATA Oslo. ​

Office: Oslo