Vi søker en som kan være med å forsterke og videreutvikle vår kreativitet på tvers av selskapet. Vi leter etter en idérik, tekststerk og kreativ rådgiver – gjerne deg med kreatørerfaring og som ønsker å ta steget videre som rådgiver.

Hos oss vil du jobbe på tvers av hele byrået og samarbeide med ulike rådgivere for å løse kommunikasjonsutfordringer ved hjelp av forretningsforståelse, samfunnsinnsikt og kreativitet.

Din rolle blir ansvaret for den kreative leveransen og sammen med vår kreative avdeling vil du bli sentral i å heve kvaliteten vi leverer til nye og eksisterende kunder.

Dette er noe av det spennende du får jobbe med:

 • Utvikle engasjerende kreative konsepter basert på forretningsforståelse, samfunnsinnsikt og strategiske retninger
 • Lede den kreative produksjonen sammen med ulike kolleger eller eksterne leverandører
 • Være en kreativ og god sparringspartner internt som alltid utforsker hvordan kreativitet kan løfte effekten av kommunikasjonen
 • Hjelpe oss å vinne nye spennende kunder og heve leveransene til de vi allerede jobber tett sammen med.
 • Videreutvikle Hill+Knowltons kreativitet i Norge og internasjonalt sammen med kreativ leder og det internasjonale kreative nettverket.

Hvem er du?

Som kreativ rådgiver er du en engasjerende historieforteller. Du er dyktig til å se, skape og forklare innsiktsfulle og kreative løsninger på kundenes problemstillinger. Du kan utvikle merkevare- og kampanjestrategier og trives godt med å presentere både strategier og konsepter for kunder og kolleger.

Du blir ekstra engasjert når du er med å løse komplekse kommunikasjonsutfordringer på en måte som både fengsler og forstås av målgruppen.

Jobben krever at du både er selvgående og god til å spille på lag. Hos oss jobber vi ikke i faste team, – vi tror at ulik bakgrunn, kompetanse og erfaring hever leveransen til kundene våre og også kunnskapen internt.

Dette tror vi kjennetegner deg:

 • Minimum 5 års relevant erfaring fra kreative miljøer
 • Erfaring i skjæringspunktet strategi og kreativitet for kampanjer og merkevarebygging.
 • En mester på historiefortelling både skriftlig og i presentasjoner.
 • Evne og nysgjerrighet til å jobbe på tvers av flere bransjer, sektorer og team.
 • Kunne forstå, tolke og definere nøkkelinnsikt, for å utvikle smarte kreative konsepter med et tydelig fotavtrykk.
 • Evne til å inspirere kollegaer med nye ideer, trender og markedsinnsikt.
 • Utmerket norsk og engelsk formuleringsevne, både skriftlig og muntlig.

Hva kan vi tilby?

Vi kan tilby et av Norges beste og bredeste kommunikasjonsmiljø med dyktige strateger, politiske rådgivere, kreatører, PR-, event- og digitale rådgivere. Vi har en stor og spennende kundeportefølje med mange varierte og utfordrende problemstillinger som må løses. Ta en titt på litt av våre arbeider her.

Vi har spesialisert oss på å utvikle effektive kampanjer som øker kunnskap og endrer holdninger. Vi jobber med employer branding, rekrutteringskampanjer, kunnskapsøkning om bærekraft, kjennskap og interesse rundt kommende børsnoteringer, og mange andre oppdrag der kommunikasjon og kreativitet har en sentral rolle for å løse kundens utfordringer.

I tillegg til å bli en del av vårt norske kontor vil du også bli en del av det internasjonale teamet for innovasjon og kreativitet. Her får du tilgang på et miljø med kreative i 11 markeder, blant annet London, Dubai, New York, Toronto, Brasil, Spania og Singapore.

Vi flytter også inn i fantastiske nye lokaler på Via Vika i Oslo fra mars 2022.

 

Høres dette spennende ut?

Send søknad og CV til vår kreative leder morten.jacobsen@hkstrategies.com 

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Morten på mail, LinkedIn eller mob:92287098

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Om Hill+Knowlton:

Hill+Knowlton er et av verdens ledende globale kommunikasjonsselskaper med mer enn 80 kontorer i over 40 markeder. Det norske kontoret er det største i Norden og hos oss jobber det mer enn 60 dyktige rådgivere med ekspertise på myndighetskontakt, virksomhetskommunikasjon, kreativitet og markedsføring.