Endrer navn, flytter til bærekraftige lokaler, og søker flere rådgivere.

Gambit Hill+Knowlton lot ordet «Gambit» ligge igjen da de pakket flyttelasset og reiste til nye lokaler i Via Vika. Fra nå av er navnet på selskapet Hill+Knowlton, akkurat som for de 80 andre søsterkontorene verden over.


 – Hill+Knowlton er et sterkt globalt merkenavn, et av verdens ledende rådgivningsmiljøer innen kommunikasjon. Vi ønsker å tydeliggjøre vår internasjonale forankring, sier administrerende direktør Henrik Halvorsen. 

 

Eksperter verden over

Flere av vår tids utfordringer krever internasjonale løsninger, som for eksempel klimakrisen og energikrisen.

– Verden blir mindre og mindre. Norske selskaper har behov for tettere samarbeid med Europa, for eksempel når det gjelder fornybar energi. Vi har kontor i mange europeiske land. Det gir oss en unik samfunnsinnsikt på tvers av landegrensene, sier Elisabeth Klerck Nilssen. Hun er blant annet ansvarlig for
kundeutvikling i ledergruppen i Hill+Knowlton.

En annen fordel med Hill+Knowltons store nettverk er tilgangen på eksperter verden over.

– Vi trekker ofte inn ekspertise fra andre Hill+Knowlton-kontor for å løse oppdragene for kundene best mulig. Bare de siste ukene har vi fått bistand fra både London, Amsterdam, Brussels og Helsinki, sier Klerck Nilssen.

Nye bærekraftige lokaler

Samtidig som selskapet justerer navnet flytter de inn i Via Vika, et av landets mest bærekraftige kontorbygg.

– Alle må tenke på bærekraft og hvordan man kan jobbe smartere og mer miljøvennlig. Hovedbidraget vi kan gjøre er naturligvis å bistå våre kunder i deres endringsprosesser, men også vi kan gjøre noe i vår egen drift, sier Halvorsen.

Via Vika oppfyller de strengeste kravene til bærekraft. Det betyr at miljø er tatt hensyn til både når det gjelder materialvalg, gjenvinning og energieffektivisering.

– Lokalene vi flytter inn i er smartere og mer moderne. Det betyr at vi får utnyttet plassen bedre og mer effektivt, sier Halvorsen.

Søker talenter og erfarne rådgivere

Selv om selskapet justerer navnet og vektlegger den internasjonale forankringen, betyr det ikke at kundene skal oppleve noen stor kursendring.

– Vi skal holde fast på vårt faglige DNA, kombinasjonen av forretningsforståelse, samfunnsinnsikt og kreativitet. Det er det som har sikret oss posisjonen som et av landets ledende rådgivingsmiljøer innen kommunikasjon, sier Halvorsen.

 

En annen suksessfaktor er folkene i selskapet. Det er den viktigste ressursen i ethvert rådgivningsselskap.


– Jeg er utrolig stolt av det laget vi har av dyktige rådgivere. Vi har klart å tiltrekke oss de beste unge talentene. Det skal vi klare i fortsettelsen også, samtidig som vi har en solid kompetanse og faglig innsikt gjennom våre erfarne rådgivere, en god kombinasjon, sier Klerck Nilssen.


Hill+Knowlton opplever pågang fra flere kunder og søker etter både nye talenter og erfarne rådgivere.


– Vi er inne i en spennende utvikling med stadig nye oppdrag. Flyttingen til nye moderne lokaler gir også mye energi og entusiasme. Vi ser veldig lyst på mulighetene framover, avslutter Halvorsen.

Historien om Hill+Knowlton

1927: Hill+Knowlton blir grunnlagt. Det er verdens eldste PR-byrå blir grunnlagt

1987: WPP kjøper Hill+Knowlton

1995: Det norske PR-byrået Gambit blir startet

1998: Gambit inngår partnerskap med Hill+Knowlton

2002: Hill+Knowlton kjøper Gambit

2012: Byrået får navnet Gambit Hill+Knowlton Strategies etter sammenslåingen med Public Strategies

2022: Vi bytter navn til Hill+Knowlton og flytter inn i Via Vika, et av landets mest bærekraftige kontorbygg.

– Hill+Knowlton er et sterkt globalt merkenavn, og vi ønsker å tydeliggjøre vår internasjonale forankring, sier administrerende direktør Henrik Halvorsen.

Hill+Knowlton har flyttet til Via Vika, et av landets mest bærekraftige kontorbygg.

-Vi skal ansette flere rådgivere og ser etter både nye talenter og erfarne rådgivere. Vi er inne i en spennende og utvikling med stadig nye oppdrag. Flyttingen til nye moderne lokaler gir også mye energi og entusiasme, sier Henrik Halvorsen og Elisabeth Klerck Nilssen.

Hill+Knowltons rådgivere er klare til å ta i mot kunder i nye lokaler i Via Vika.