Ledelse

Ledelse

Henrik Halvorsen 

 
CEO
Senior Vice President of Operations in H+K Strategies EMEA / seniorrådgiver 
 

Henrik er administrerende direktør i Hill+Knowlton og Vice President for Operations i EMEA. Han jobber også strategisk som seniorrådgiver med merkevarebygging, omdømme, krisekommunikasjon, finansiell kommunikasjon, issue-håndtering og endringskommunikasjon.

Elisabeth Klerck Nilssen

elisabeth.nilssen@hkstrategies.com
+47 416 82 638

Managing Director
Clients and operations

Elisabeth leder avdelingen for virksomhetskommunikasjon. Hun har bred norsk og internasjonal næringslivserfaring, og har de siste årene jobbet med fornybar energi og CCS. Hennes kjernekompetanse ligger innen strategisk rådgivning, endring, kommunikasjon og ledelse.

 

Peter Gitmark

peter.gitmark@hkstrategies.com +47 990 12 336

Avdelingsleder og seniorrådgiver politikk og myndighetskontakt

Peter er avdelingsleder for samfunn og myndighetskontakt. Han har en dyp forståelse for politiske prosesser og er en betrodd rådgiver for en rekke av Hill+Knowltons kunder. 

Marius Myhrvold 

marius.myhrvold@hkstrategies.com
+47 930 82 265

Avdelingsleder og seniorrådgiver markedskommunikasjon 

Marius har bred erfaring innen strategisk kommunikasjon, integrerte markedskampanjer med innholdsproduksjon på tvers av plattformer, PR-arbeid og digital markedsføring.  

Christine Ekern

christine.ekern@hkstrategies.com
+47 917 48 903 

Avdelingsleder og seniorrådgiver virksomhetskommunikasjon 

Christine er en erfaren rådgiver som jobber med strategi, omdømme, endringskommunikasjon og merkevarebygging. Hun ansvar for  leder- og endringskommunikasjon. 

Gunn Markseth

gunn.markseth@hkstrategies.com
+47 93 45 99 68

Finance Manager 

Gunn har ansvar for økonomi og stabsfunksjon i Hill+Knowlton. Hun har bred erfaring innen økonomi, og har tidligere jobbet flere år i PwC, Braathens og Avishuset Dagbladet/Berner Gruppen.