Drømmer du om å skape endring, legge fremtidens strategier for bedrifter, eller fortelle historier som berører og engasjerer? Eller kanskje alt på én gang? Da er du den vi ser etter!

Gambit Hill+Knowlton Strategies er et av Norges største kommunikasjonsbyråer, og nå leter vi etter juniorrådgivere som brenner for å lage smart kommunikasjon som kan endre morgendagen.

Hvem er du?
Du er både selvstendig og en lagspiller, og trives med å tenke utenfor boksen. Det er høyt tempo hos oss, så du må være noenlunde strukturert og like å sjonglere mange baller i luften. Til gjengjeld får du kreativt spillerom innenfor trygge rammer, og får bryne deg på mange ulike bransjer, kunder og oppgaver. Nysgjerrig er ditt mellomnavn og du liker å følge med på det som rører seg der ute. Vi vil at du skal bruke det du kan om media, sosiale medier, markedstrender, politikk eller samfunn i arbeidet ditt.  

Hvem er vi?
I Gambit H+K har vi et bredt fagmiljø innenfor (nesten) alt mellom himmel og jord. Vi er markedsførere, politikere, medievitere, journalister, designere, siviløkonomer, kreatører, samfunnsvitere og mye mer, fordelt på tre ulike avdelinger – markeds-, selskaps- og samfunnskommunikasjon.

Det som kjennetegner oss, er at vi hver dag jobber for å få ut historiene til våre kunder gjennom smart kommunikasjon. I Gambit H+K får du mulighet til å jobbe med alt fra kreative kampanjer, eventer, merkevarebygging og tradisjonell PR, til bærekraft, investor relations, politikk, krisehåndtering og mye mer.

Kundelisten vår består av små og store selskaper og merkevarer, både norske og internasjonale. I Norge er vi over 50 rådgivere med kontorer i Oslo og Stavanger. Internasjonalt har Hill+Knowlton Strategies over 2000 strateger, innholdsprodusenter og historiefortellere på over 80 kontorer.

Les mer om arbeidet vi gjør.

Vi kan også friste med et svært godt arbeidsmiljø med mange unge og fremadstormende talenter. Under normale forhold arrangerer vi hytteturer, ukentlig løpegruppe, årlig kick-off, klatredag, team-building, juniorkvelder og fredagspils – i tillegg til masse faglig påfyll, som frokostseminarer og case-fremvisninger. Med andre ord har vi lav terskel for å møtes, både sosialt og for å lære.

Ta en titt på Instagram-profilen vår for å få et innblikk i Gambit-hverdagen.

Søknadsfrist
Søknadsfristen er gått ut. 

Har du spørsmål?
Kontakt Mari Zare, Director People+ Culture i Gambit H+K