Drømmer du om å skape endring, legge fremtidens strategier for bedrifter eller fortelle historier som berører og engasjerer? Eller kanskje alt på én gang? Da er du den vi ser etter! 


Hvem er vi?

Hill+Knowlton er et av Norges mest anerkjente kommunikasjonsbyråer med et av de bredeste nedslagsfeltene i bransjen. Vi dekker de fleste fagfelt innen politikk, samfunns- og næringsliv, og har et veletablert kreativt miljø. Her jobber alt fra politikere, siviløkonomer, markedsførere, medievitere, journalister, designere, kreatører, samfunnsvitere og mye mer, fordelt på tre ulike avdelinger – markeds-, selskaps- og samfunnskommunikasjon.

Kundelisten vår består av små og store selskaper og aktører – både norske og internasjonale. I Norge er vi over 50 rådgivere med kontorer i Oslo og Stavanger. Vi er også landets største internasjonale byrå med kontorer i over 80 land, noe som gir spennende utviklingsmuligheter for unge rådgivere.

Vi er en sosial gjeng med et godt arbeidsmiljø. Vi arrangerer hytteturer, har ukentlige løpeturer, årlig kick-off, klatredag, teambuilding, juniorkvelder og fredagspils – i tillegg til masse godt faglig påfyll, som frokostseminarer, mentorordninger og foredrag med interessante fagpersoner.

Søknadsprosess:

Vi er på jakt etter både interns og faste ansatte.

Fast stilling som juniorkonsulent har oppstart høsten 2023 eller etter avtale.

Et internship er en 100 prosent stilling som vanligvis varer i seks uker. Oppstart er fleksibel og avtales etter behov.

Søknadsfristen er utløpt

For spørsmål, ta kontakt med:   

Ole Emil Johnsen
E-post: [email protected]

Samfunnsavdelingen:

Rådgivere i samfunn og myndighetskontakt har jobbet med regjeringer, politiske aktører og beslutningstakere over hele verden. Her handler det om å kjenne spillerne og hvor beslutninger blir tatt, for så å forme budskap deretter. Våre strategier er basert på data, analyse og innsikt. Vi bistår aktører i en rekke sektorer med å uttrykke komplekse argumenter og produsere overbevisende løsninger for å flytte den offentlige opinionen.

 

 

Selskapsavdelingen:

I selskapskommunikasjon jobber vi med posisjonering, strategi, intern- og endringskommunikasjon, krise og beredskap og finansiell kommunikasjon – og vi har også et eget satsingsområde på bærekraftskommunikasjon. Vi er nå på jakt etter deg som har drivet og evnen til å skape gode resultater i tverrfaglige team, og som har et naturlig anlegg for god forretningsrådgivning og strategisk tenkning.  

Markedsavdelingen:

Markedsteamet i Hill+Knowlton leverer både store internasjonale kampanjer og små lokale kampanjestunt, i tillegg til public relations- og strategisk kommunikasjonsarbeid. Her handler det om å forstå behov og faktorer som påvirker personer i ønsket målgruppe, for deretter å ta ut konseptet i det formatet og kanalen som er mest effektivt. Vi ønsker nå et kreativt, målrettet og initiativrikt tilskudd i teamet vårt som kan bidra til å formidle, berøre og skape den gode kundereisen med riktig budskap.

Hvem leter vi etter?

Du er både selvdreven og en lagspiller, som trives med å ta initiativ og komme opp med egne ideer. Du følger med på utviklingen i samfunnet og er nysgjerrig på hvordan ting henger sammen. Du ønsker å lære og bygge kompetanse, samtidig som du bidrar med det du kan om media, politikk, næringsliv, sosiale medier, organisasjonsliv og markedstrender i arbeidet ditt.

Det er et høyt tempo hos oss, så du må være strukturert og trives med å ha mange baller i luften samtidig. Til gjengjeld vil du få store utviklingsmuligheter og gode læringsarenaer, samt få bryne deg på mange ulike kunder, bransjer og oppgaver.

Som junior i Hill+Knowlton vil du få mulighet til å være med på alt fra kreative kampanjer, eventer, politisk påvirkning, merkevarebygging og tradisjonell PR, til bærekraft, investor relations, krisehåndtering og mye mer.

       Hos oss får du:

  • Mulighet til å arbeide på tvers av ulike fagdisipliner fra innholdsproduksjon til politisk påvirkning
  • Arbeide med ledende norske og internasjonale merkevarer, virksomheter og organisasjoner
  • Bratt læringskurve med mange nye utfordringer og muligheter til å utvikle deg faglig
  • Mulighet til å utvide din egen kompetanse gjennom våre faggrupper forankret i ulike sektorer
  • God opplæring og internasjonale kurs i regi av Hill+Knowlton
  • Konkurransedyktige betingelser