Snorre har vært ansatt, tillitsvalgt og folkevalgt i Arbeiderpartiet i 12 år. Nå jobber han som spesialrådgiver i Gambit H+K og hjelper flere av kundene våre å navigere i det politiske landskapet. 

Egenskapene som kreves for å lykkes som spesialrådgiver
– Alle mennesker har sine sterke sider. Det er viktig å omgi seg selv med mennesker som utfyller deg og som du kan lære av. Bli bedre på det du allerede er god på, og samarbeid med andre om det du ikke kan selv.

Drømmekunden
– Min drømmekunde er noen som skaper arbeidsplasser i Norge og produserer noe verden trenger, gjerne på bærekraftig vis og med god samvittighet. Aller helst innenfor energi eller industri.

Et godt kommunikasjonsråd
– Vær ærlig om dine svakheter og tør å oppsøke debatt. Alle gode historier trenger en konfliktlinje.

Spis middag med en kjent person – død eller levende
– Jens Christian Hauge var motstandsmann under krigen og forsvarsminister i de viktige årene etter krigen. Han var også en av arkitektene bak Norges medlemskap i NATO.

Favorittbok
– Min favorittbok er den jeg til enhver tid leser. Akkurat nå veksler det mellom «A promised land» av Barack Obama og en biografi om Helge Ingstad skrevet av Frode Skarstein.   

Drømmereise
– Etter et år med korona tar jeg til takke med hva som helst utenfor leiligheten.

Beste sitat
– Einar Førde sa at «Det gjeld å skaffe seg et rykte som er så lurvete at du etterpå slepp unna med kva det skal være».   

I Gambit H+K har vi mange rådgivere med ulik bakgrunn og interesser. Gjennom disse korte profilintervjuene kan du bli bedre kjent med oss.
Snorre leser historie for å slappe av, og tar noen ganger denne interessen hakket lenger enn de fleste.