Ledelse

Inger Johanne Stenberg

Spesialrådgiver / leder debattledelse og medie- og presentasjonstrening​
Les bio

Inger Johanne er en del av Gambit H+Ks stavangerkontor, og hun har energibransjen som sitt spesialfelt. Hun har jobbet for en rekke kunder med alt fra strategisk rådgivning til innhold og sosiale medier.

Hun har bred kunnskap innenfor olje, gass og energi, og har hjulpet kunder med tekniske presentasjoner, beredskap og formidling av kompliserte budskap og temaer.

Før hun ble en del av Gambits team jobbet hun som tv-programleder og olje- og næringslivsjournalist for NRK Rogaland og NRKs Økonomi- og politikkredaksjon.

Inger Johanne er utdannet tv- og radiojournalist fra Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har også studert russisk språk, politikk og litteratur ved Universitetet i Oslo, St. Petersburg og Riga.


Les artikler av Inger Johanne Stenberg

Karen Brynildsen

Rådgiver / kreatør / fagleder unge målgrupper
Les bio

Karens fremste styrke er å knekke koden for hvordan du best forteller den viktige historien gjennom levende bilder, foto og tekst. Hun har et brennende engasjement for å kombinere kreative ideer med effektiv bruk av digitale kanaler for å nå nye målgrupper. Hennes mange år som reporter, redaktør og some-ansvarlig i ungdomsmagasinet TOPP har gitt henne unik kompetanse på ung-segmentet.
I Gambit H+K jobber Karen med konseptutvikling, kanalstrategi og innholdsproduksjon for flere store kunder, som McDonald’s, Hydro, Vår Energi og Nespresso. I 2018 var hun kreativt ansvarlig for relanseringen av DNB Ung, fra idé og konsept til innholds- og kommunikasjonsstrategi.
Karen er utdannet journalist med spesialisering i TV fra Oslo Met og Curtin University i Perth, og har gjennomført Difis nettkurs i Klarspråk. I 2019 vant hun Cannes YOUNG LIONS PR i Norge.


Les artikler av Karen Brynildsen

Mari Zare

Rådgiver / kampanjeleder
Les bio

Mari er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon. Hun er byråets brobygger og opererer i landskapet mellom kreatører, designere, tekstforfattere og strategiske rådgivere. Hun sørger for at kampanjer og produksjon holder høy kvalitet og treffer de målene som er satt. Mari sin spisskompetanse ligger i strategi og merkevarebygging, logo og identitet, konseptutvikling og digital kommunikasjon. 

Før hun kom til Gambit H+K har hun jobbet som operations manager i RED og account manager i Chili Publications. Mari har lang erfaring med å lede både store og små prosjekter for en rekke ulike kunder som Bama, Bohus, P4 og TV3. Hun har en BBA fra Handelshøyskolen BI. I tillegg har hun studert kunst og arkitektur. 


Les artikler av Mari Zare

Tonje Skjervold

Spesialrådgiver / leder innhold og distribusjon
Les bio

Tonje er tilknyttet selskapsavdelingen hos Gambit H+K. Der jobber hun med strategisk kommunikasjon, PR, merkevarebygging og digital kommunikasjon og markedsføring. Tonje kom fra stillingen som markedssjef og avdelingsleder i Norges største forlag, Cappelen Damm. Hun har jobbet over ti år i mediebransjen, som ansatt i NRK, Dagens Næringsliv, D2, Aftenposten og i Egmont

Tonje er utdannet fra Blindern, innen sosiologi, samfunnsgeografi og medievitenskap mellomfag (2004), og er Master of Management fra BI i strategisk markedsføring (2010). 


Les artikler av Tonje Skjervold

Andreas Buøen

Seniorrådgiver / fagleder finanskommunikasjon og endringsledelse
Les bio

Andreas har 15 års erfaring innen kommunikasjon og posisjonering av virksomheter, både som rådgiver og fra linjen. Før han kom til Gambit H+K i 2018 jobbet han som seniorrådgiver i Trigger, og før det fem år i kommunikasjonsbyrået Zynk.

Andreas jobber mye i skjæringspunktet mellom næringsliv, media og politikk og har mange års erfaring med strategisk og operativ rådgivning for både private og offentlige virksomheter. Som rådgiver jobber han mye med endringsledelse, internkommunikasjon og lederkommunikasjon. Sistnevnte med særlig fokus på å mobilisere og coache linjeledere i å kommunisere strategi på en engasjerende måte, med hensikt å skape reell endring i organisasjonen. Andreas er en ofte brukt fasilitator av både strategiprosesser, workshops og ledertreninger, og jobber ellers mye med å lede både større og mindre strategi- og planprosesser. I Gambit H+K har han fagansvar for to sentrale tjenesteområder: leder- og endringskommunikasjon og finansiell kommunikasjon. Sistnevnte med særlig fokus på transaksjonsrådgivning (M&As), børsnoteringer og arbeid med løpende investor- og medierelasjoner.


Les artikler av Andreas Buøen

Simen Johannessen

Seniorrådgiver / teamleder / fagleder reiseliv / fagleder bærekraft
Les bio

Simen er teamleder i avdelingen for selskapskommunikasjon og jobber bredt med strategiske og operative kommunikasjonsutfordringer. Han sitter i selskapets ledergruppe. Han har et særlig blikk for sterke historier og gode vinklinger med betydelig innsikt i de ulike medieflatene og hvordan de arbeider. Han jobber med kunder innenfor energi, detaljhandel, teknologi og reiseliv. Simen har erfaring fra flere lederverv, og kom senest fra stillingen som nordisk markeds- og kommunikasjonsdirektør i HRG Nordic.

Simen har en Master of Science i internasjonal hotelledelse fra Cornell University, NY, USA og har deltatt i WPPs topplederprogram «Maestro». Han er styremedlem i bransjeforeningen KOMM og blogger fast på Nettavisen om politikk og kommunikasjon.


Les artikler av Simen Johannessen

Vegard Bjørtuft

Seniorrådgiver / fagleder idrett, event og sponsorater
Les bio

Vegard er seniorrådgiver og leder for sponsorkommunikasjon i Gambit H+K. Han bistår kunder med utvikling og oppdatering av sponsorstrategier, strategisk rådgivning og aktivering av sponsorater. Vegard har også lang erfaring fra kulturspons og er rådgiver for Astrup Fearnley Museet.

I tillegg har Vegard lang erfaring fra ulike ledende stillinger og styreverv, og har således bred erfaring innen ledelse, økonomi, markedskommunikasjon og event-markedsføring.


Les artikler av Vegard Bjørtuft

Scott Allan

Spesialrådgiver / teamleder/ kreativ leder
Les bio

Scott er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon, med fokus på PR, kampanjeutvikling og digital kommunikasjon. Han har tidligere jobbet som freelance prosjektutvikler innen film, web og print og som gallerist hos Artwork AS. Scott har en MA. i Journalistikk ved Universitetet i Oslo og Høyskolen i Oslo. Han har også en Bachelor i Film og Fjernsynsvitenskap fra Høyskolen i Lillehammer og Goldsmiths University of London. I sin masteroppgave skrev Scott om omdømmet og oppfattelsen av Norge og nordmenn i utenlandske aviser, i kjølvannet av 22.juli-hendelsene.


Les artikler av Scott Allan

Emely Sjøsåsen

Assisterende rådgiver / fagleder sosiale medier
Les bio

Som et av Gambits fremste digitale hoder, jobber Emely både analytisk og kreativt med ulike kanaler, innholdsproduksjon, strategi og markedsføring. Hennes erfaringer og interesser strekker seg fra markedskommunikasjon til kampanjeutvikling og politisk påvirkning.

Hun har tidligere jobbet med flere av Norges største selskaper og merkevarer, og er sterk som både en strategisk og hands-on-ressurs.

I Gambit H+K er Emely fagansvarlig for sosiale medier og tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon. Hun har jobbet med flere store kunder på huste, blant annet Norsk Hydro, Statkraft, Regnskap Norge, Norad, Oslo kommune og Nespresso.

Emely er utdannet innen kreativ markedskommunikasjon ved Høyskolen Kristiania.

 


Les artikler av Emely Sjøsåsen

Gunn Markseth

Finance Manager
Les bio

Gunn er Finance Manager i Gambit H+K med ansvar for økonomi og stabsfunksjonen. Hun har bred erfaring innen økonomiområdet, og har tidligere jobbet flere år i PwC, Braathens og Avishuset Dagbladet/Berner Gruppen. Gunn er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen med spesialisering i økonomistyring og finans.


Les artikler av Gunn Markseth

Charlotte Gundhus

Spesialrådgiver / teamleder
Les bio

Charlotte har jobbet i Gambit H+K siden 2012 og er teamleder i avdelingen for markedskommunikasjon. Hun sitter også i selskapets ledergruppe. Charlotte jobber primært med strategisk kommunikasjon, medierelasjoner og issues management/krisehåndtering. I løpet av hennes tid i Gambit H+K har hun vært sentral når hennes kunder har opplevd kriser som krever omfattende mediehåndtering, samt håndtering av viktige interessenter. Hun har meget gode relasjoner til media, og kan vise til solide resultater fra proaktiv mediehåndtering.

Charlotte er utdannet innen PR- og kommunikasjonsledelse på Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun har tidligere jobbet som rekrutteringsrådgiver og kommunikasjonskoordinator i Hammer & Hanborg, der hun holdt en rekke foredrag om rekruttering, employer branding, sosiale medier og digital kommunikasjon. Ved siden av studiene arbeidet hun med PR og events i Brystkreftforeningen og for HTC. Hun har også erfaring som prosjektleder i Schjærven Reklamebyrå.


Les artikler av Charlotte Gundhus

Peter Skovholt Gitmark

Teamleder samfunn / fagleder forsvar
Les bio

Peter Skovholt Gitmark er seniorrådgiver i Gambit Hill+Knowlton og leder selskapets samfunnsavdeling. I Gambit H+K bistår han virksomheter og organisasjoner med strategisk rådgivning, ofte i skjæringspunktet mellom næring, politikk og myndighetskontakt.

Før Gitmark kom til Gambit H+K, jobbet han i Burson Cohn & Wolfe som seniorrådgiver og leder av samfunnsavdelingen. Peter har bred politisk erfaring og representerte Høyre og Vest-Agder på Stortinget fra 2001-2013. Han satt i Kommunal-, Finans-, Energi og Miljø- og Utenriks- og forsvarskomiteene. Peter var også en del av Høyres parlamentariske ledelse og satt i partiets gruppestyre fra 2005-2009. Peter er også styreleder i bistandsorganisasjonen Care Norge.

Med sin innsikt i norsk og internasjonal politikk er Peter en ettertraktet rådgiver som bistår kunder i både privat og offentlig sektor. Han er en analytiker som raskt går til kjernen av en problemstilling og gir klare råd. Han har et omfattende nettverk i politikk og samfunnsliv og svært god forståelse av hvilke beslutningstakere som påvirker kundens situasjon og hva som er deres interesser i saken. 

Peter tok siviløkonomstudiet ved Norges Handelshøyskole i Bergen.


Les artikler av Peter Skovholt Gitmark

Paal Espen Hambre

Seniorrådgiver / fagleder helse
Les bio

Paal har 25 års erfaring fra medie- og kommunikasjonsbransjen. Han er spesialist på områdene kommunikasjonsstrategi, krisekommunikasjon og medierelasjoner. Hans virke har hovedsakelig vært som rådgiver for topp- og mellomledelse i både offentlig og privat sektor. Paal jobber med en rekke ulike bransjer og sektorer, eksempelvis IT/teknologi, bank/finans og olje/energi, samt at han leder vår faggruppe for helse. 

Paal har i dag ansvaret for flere av våre største kundeforhold, hvor han også fungerer som hovedrådgiver. Han var tidligere rådgiver og leder for konsernkommunikasjon i Lynx Porter Novelli, deretter byråleder for Arctic PR. 

Han har høyere utdannelse innen kommunikasjonsledelse, samfunnskontakt og økonomi/finans fra Handelshøyskolen BI samt mediekunnskap fra Høgskulen i Volda. 


Les artikler av Paal Espen Hambre

Marius Myhrvold

Seniorrådgiver / leder markedskommunikasjon
Les bio

Marius arbeider med strategisk kommunikasjon, merkevarebygging, omdømmeutvikling, markedsføring og integrerte markedskampanjer. ​Marius er også kreativ rådgiver og kan implementere kampanjer med et bærende konsept som tas ut i egne, fortjente og betalte kanaler. Spesielt kampanjer der PR, reklame, digitale kanaler, sosiale medier og utendørsaktiviteter samspiller med hverandre.​ De siste årene har Marius arbeidet med oppdrag for kunder som, Handelshøyskolen BI, Norad, Yrkestrafikkforbundet, COWI, Norges Bank, Worldskills Norway, Equinor, UiO, DNB, NHO, UNICEF, Barnekreftsforeningen, McDonalds, Nordea, Helse Sør-Øst og Agria Dyreforsikring. ​

Marius var en av gründerne som startet PR-byrået Colt kommunikasjon. Norges ledende PR-byrå innen bruk av sosiale medier. Han var med å utvikle metodikk og tilnærming som ble brukt i forelesninger på Handelshøyskolen BI. Han Jobbet med flere av Norges største selskaper og var ansvarlig rådgiver i Norge for den globale alliansen Public Relations Network. ​Marius holder kurs og foredrag innenfor fagområdet strategisk kommunikasjon, integrert kommunikasjon, digital -PR og sosiale medier. Han er fast foreleser på Westerdals studieprogram: Strategi og PR.​


Les artikler av Marius Myhrvold

Mari Myhrbraaten

Seniorrådgiver / fagleder data og analyse
Les bio

Mari er en del av markedsavdelingen hvor hun jobber som seniorrådgiver. Hun har 13 års erfaring med digitale media fra mediebyrå og kommunikasjonsbyrå, hvor hun har holdt stillinger som Head of Social Media, Head of Digital og Strategisk Rådgiver.

Mari jobber spesielt med kanalstrategi på enkeltkanal- og omnikanal nivå. Hun har lang erfaring med kampanjestrategi, mediekjøpstaktikk og medieplanlegging for noen av Norges største merkevarer. Hun jobber også mye med innsikt og analyse i forbindelse med kartlegging av målgrupper og merkevarelandskap, samt effektanalyser. Mari har jobbet tett med flere av Norges største merkevarer, blant annet Telenor, Freia, DNB og Vipps.

Mari er utdannet ved BI Handelshøyskole, Leeds University og London South Bank University og holder en Bachelor with Honors grad i International Marketing.


Les artikler av Mari Myhrbraaten

Jan Ottesen

Seniorrådgiver / fagleder mat og drikke
Les bio

Jan arbeider i avdelingen for samfunnskommunikasjon og er en av Gambits mest erfarne rådgivere. 

Han har bred erfaring fra strategisk og operativ bistand for ledende norske og internasjonale selskaper, organisasjoner og offentlige aktører. Blant hans tidligere og nåværende kunder er McDonald’s, NENT Group, Vinmonopolet, Uber, Nasdaq, If skadeforsikring og Mondelez International.

Jan var i perioden 2001-2005 informasjonssjef i Vin- og brennevinleverandørenes forening (VBF). Han har vært styremedlem og nestleder i Norsk Informasjonsrådgivere. 

Jan var tidligere sentralstyremedlem i Fremskrittspartiets Ungdom, nestformann i Norges Konservative Studentforbund og leder i Bergens Konservative Studentforening. Tidligere styremedlem i fakultetsstyret for Samfunnsvitenskapelige fakultet ved UIB, samt styret for Universitetsbiblioteket i Bergen. 


Les artikler av Jan Ottesen

Johan Wilskow

Seniorrådgiver / fagleder krisekommunikasjon og medietrening
Les bio

Johan Wilskow er knyttet til avdelingen for selskapskommunikasjon i Gambit H+K og leder faggruppen for medietrening. Han kommer fra stillingen som programleder for debattprogrammet Sytten tretti på radiokanalen P4. Han jobber også mye med praktisk mediehåndtering og krisekommunikasjon, og har hovedansvaret for medie- og interessentspillet i kriseøvelsene som Gambit H+K arrangerer.

Johan har jobbet som nyhetsjournalist i til sammen 11 år. Lengst erfaring har han fra NRK der han jobbet med TV-nyheter i seks år. Fra samme sted har han også flere års erfaring som vaktsjef. I tillegg har Johan jobbet med nyheter i P4, blant annet som program- og debattleder i aktualitetsprogrammet 1730 . Han har i tillegg frilanset i TVSør ved siden av studiene. Som journalist dekket Johan de største sakene både utenriks og innenriks. I tillegg har han i en årrekke intervjuet og ledet debatter med toppolitikere, organisasjonsledere, ledende fagpersoner og samfunnsdebattanter Johan er utdannet TV- journalist fra Mediehøgskolen, Gimlekollen i Kristiansand. I tillegg har han høyere studier i engelsk fra Universitetet på Agder.


Les artikler av Johan Wilskow

Henrik Arnestad Salthe

Seniorrådgiver / fagleder energi og industri / leder Stavanger-kontoret
Les bio

Henrik er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon, med fokus på olje- og energibransjen, og leder Gambit H+Ks Stavanger-kontor. Han har tidligere jobbet som nettredaktør i PetroMedia og Edda Media, og som journalist for blant annet Vårt Land, Ukeavisen Ledelse og Oil Information. Henrik er utdannet journalist fra Mediehøgskolen Gimlekollen, og har også en grad i kinesisk språk og kultur fra Universitetet i Oslo og Peking University.


Les artikler av Henrik Arnestad Salthe

Henrik Halvorsen

CEO Gambit H+K / Senior Vice President Operations, H+K Strategies EMEA / seniorrådgiver
Les bio

Henrik er administrerende direktør i Gambit H+K, seniorrådgiver og Vice President for Operations i EMEA. Som rådgiver jobber han særlig med strategi, merkevare og omdømme. Henrik jobber også med krisekommunikasjon, finansiell kommunikasjon, issue-håndtering og endringskommunikasjon på tvers av de største sektorene i Norge. Henrik har jobbet i kommunikasjonsbransjen siden 1996 og var tidligere eier i Gambit H+K. Han er utdannet siviløkonom fra Wirtschaftsuniversität Wien og Handelshøyskolen BI/Sandvika.


Les artikler av Henrik Halvorsen
Ingen leder å vise