Det er fortsatt mange måneder til, men skal du utnytte potensialet i Arendalsuka er det lurt å starte planleggingen nå. Arendalsuka byr på mange muligheter: Synlighet og profilering mot viktige målgrupper. Muligheten til å lære og å lære bort. Få med deg, delta på eller arrangere interessante debatter. Og kanskje det aller viktigste: Sjansen til å bygge relasjoner og å knytte nye kontakter.

Arendalsuka er Norges største og viktigste møteplass for alle som er samfunnsinteresserte. Sørlandsperlen blir til en smeltedigel av folk fra alle deler av samfunnet. Her møtes politikere, næringslivsledere, medie-Norge, interesseorganisasjoner og folk flest til en innholdsrik uke med debatter, møtevirksomhet og nye bekjentskaper.

Under Arendalsuka deltar alt som finnes av ulike politiske partier og organisasjoner. Her konkurrerer alle de politiske partiene om din oppmerksomhet. På et par hundre meter på Sam Eydes plass vil du kunne møte organisasjoner som Frelsesarmeen, KS, Motvind, Filadelfiakirken, PolyNorge og Fagforbundet. Mangfoldet av organisasjoner gjør Arendalsuka helt unik, men samtidig utfordrende fordi så mange konkurrerer om å bli sett og hørt.

Intensiteten under Arendalsuka gjør det krevende for arrangører som ønsker å bli sett. Gjennomføring av arrangementer, debatter og stands krever mye tid og kapasitet for at det skal bli av høy kvalitet. Bare det å booke politikere til en debatt kan være en tidkrevende øvelse som innebærer frustrerende mye logistikk. Arrangementer skal promoteres og gjennomføres.

Midt i alt dette kan det være fort å glemme noe av det viktigste, nemlig å møte nye folk, være nysgjerrig og knytte kontakter. Det er nettopp intensiteten og hastigheten som gjør Arendalsuka minneverdig, men også ressurskrevende. Konkurrenter fra de samme bransjene kjemper om å nå de samme målgruppene. Ofte kan selv et godt planlagt arrangement forsvinne i mylderet av folk og organisasjoner.

Vi i Hill+Knowlton har lang erfaring med å bistå de som vil bli sett og hørt under Arendalsuka. Vi kan hjelpe med å skreddersy konsepter og tilrettelegge for debatter, foredrag og sosiale arrangementer som vekker nysgjerrighet og engasjement.

Et bredt tjenestetilbud for deg som vil delta på Arendalsuka

Hill+Knowlton tilbyr flere tjenester for deg som vil bruke Arendalsuka på best mulig måte. Nedenfor kan du se et utvalg av hva vi kan bistå med:

 • Debatter som fanger oppmerksomheten
  Vi har lang erfaring med debattledelse, booking av debattanter, planlegging og gjennomføring av debatter og vi kan tilby flere ulike formater som dueller, paneldebatter og interaktive debatter. Målet vårt er å arrangere interessante debatter som fenger paneldeltagere, kunden og publikum.
 • Lærerike foredrag
  Den frie meningsutvekslingen i demokratiet vårt er avhengig av å være opplyst skal den fungere. Foredrag kan være en utmerket måte å informere og opplyse en forsamling om et tema. Mens det meste som skjer i Arendal er meningsutveksling, er det få som bruker arenaen til å opplyse og lære bort.
 • Kunnskapsrik rundbordssamtale
  Gjennom en rundbordssamtale samler vi ulike aktører til en samtale om et viktig tema. Formålet med en slik samtale er å bygge kunnskap, belyse ulike sider av en sak, finne felles interesser og diskutere løsninger på et problem.
 • Synlighet som kan gi et konkurransefortrinn
  Kampen om oppmerksomheten er tøff. Vi bidrar med synlighet og markedsføring før, under og etter Arendalsuka. – på sosiale og i tradisjonelle medier. Vi kan også bistå med medietrening for de som trenger å spisse ferdighetene sine i møte med meningsmotstandere eller journalister.
 • Konsept for arrangementer
  Kreatørene og rådgiverne våre har lang erfaring med å lage konsepter for arrangementer som engasjerer og skiller seg ut. Ved å kombinere innsikt om tema, målgruppe og målsetting kan vi utvikle et treffsikkert konsept. Her har dere muligheten til å skape noe helt eget.
 • Erfaren debattledelse
  Debattlederne i Hill+Knowlton setter seg grundig inn i sakene og sørger for at debatten blir både innholdsrik og spennende å lytte til. Vi er opptatt av at de spørsmålene som publikum ønsker svar på blir stilt, og at paneldeltakerne faktisk må svare for seg.
 • Podkast som holder debatten gående
  Vi produserer podkast ved en samtale med panelet etter debatten. Samtalen planlegges og klippes slik at det tilpasses ditt budskap og din virksomhet. Da kan de gode poengene fra debatten leve videre lenge etterpå.
 • Minneverdige, sosiale arrangementer
  Sosiale sammenkomster er noe vi alle har savnet og kan være en utmerket mulighet til å bygge relasjoner. Her vil dere bli fraktet med båt fra Arendal sentrum til et vakkert hus på Hisøy. Det blir servert kald drikke, og gjestene kan kose seg i sola med grilling og musikk. Når samlingen er over, blir gjestene kjørt tilbake til sentrum i båt.

For mer informasjon kontakt:

Peter S Gitmark, avdelingsleder for politikk og myndighetskontakt

M: +47 9901 2336

[email protected]