Reiseliv + Fritid


Tilbake

Vi kan dokumentere suksess gjennom å skape overbevisende kampanjer, lansere produkter, øke synligheten, drive trafikk og ta markedsandeler.

Fra reiser til opplevelser og underholdning, kan våre sektorspesialister vise til suksess gjennom å skape følelsesladede kampanjer som gir resultater. Enten det er den vellykkede lanseringen av et nytt produkt, trafikk på nettet, økende markedsandeler eller et forbedret omdømme.

Vår utvikling av originale og kreative merkevareplattformer sikrer vi at vi kan iverksette effektive kommunikasjonsstrategier som virkelig gjør en forskjell.

Vi aktiverer samtaler på nett, engasjerer publikum og prøver å forstå kundene bedre. Dette er helt grunnleggende for hva vi gjør. Videre hjelper vi kundene våre med å ha en dialog med hele landskapet av interessenter. Vår dialog med media og andre påvirkere integrerer varemerkets omdømme, samfunnsansvar og tankelederskap.

Vi er stolte av arbeidet vårt og resultatene vi skaper

Simen Johannessen

Seniorrådgiver / teamleder / fagleder reiseliv / fagleder bærekraft

Relaterte leveranser

Nyheter og innsikt om Fritid + Reiseliv

Spesialistekspertise

Vi integrerer kjernedisipliner for å levere dyp industrikunnskap kombinert med spesialistområder som "Ideer + strategi", "innholdsproduksjon" og publisering.
Les mer

Produkter

Bak alle våre insiktsbaserte ideer og kommunikasjonsstrategier, er en dyp forståelse av data og analyse, kreativitet, innovasjon og mesterlig historiefortelling.
Les mer