Sport + Idrett


Tilbake

Sport og idrett er en universell lidenskap. I ethvert land, og på alle språk, inspirerer sport som ingenting annet. Hos Hill+Knowlton lever og puster vi den samme lidenskapen, og tar den med inn i våre prisbelønnede kampanjer.

Vi har stått bak de største kampanjene, sponsingene og begivenhetene innen sport de siste to tiårene. De største merkene innen sport, inkludert Adidas, Gillette og HSBC, har valgt markeds- og kommunikasjonsekspertene i H+K til å levere de beste om mest profilerte kampanjene. Arbeidet inkluderer noe av bransjens mest berømte og banebrytende arbeid.

Vårt team av idrettseksperter har pulsen på markedet og kundens publikum, og sikrer at vi vet akkurat hvordan, hvorfor og hvor de konsumerer innhold. 

 

Vegard Bjørtuft

Seniorrådgiver / fagleder idrett, event og sponsorater

Our Sport + Idrett news + insights

Spesialistekspertise

Vi integrerer kjernedisipliner for å levere dyp industrikunnskap kombinert med spesialistområder som "Ideer + strategi", "innholdsproduksjon" og publisering.
Les mer

Produkter

Bak alle våre insiktsbaserte ideer og kommunikasjonsstrategier, er en dyp forståelse av data og analyse, kreativitet, innovasjon og mesterlig historiefortelling.
Les mer