Sport + Idrett


Tilbake

Idrett er en universell lidenskap. I ethvert land, og på alle språk, inspirerer sport som ingenting annet. Hos H+K lever vi og puster den samme lidenskapen, og tar den med inn i våre prisbelønnede kampanjer.

Vi har stått bak de største kampanjene, sponsingene og begivenhetene innen sport de siste to tiårene. De største merkene innen sport, inkludert adidas, Gillette og HSBC, har valgt markeds- og kommunikasjonsekspertene i H+K til å levere de beste om mest profilerte kampanjene. Arbeidet inkluderer noe av bransjens mest berømte og banebrytende arbeid.

Fra de største begivenhetene (De olympiske leker, FIFA verdensmesterskap, Rugby-VM, Wimbledon, The Open Championship) til de største navnene (Lionel Messi, Novak Djokovic, Jess Ennis, Rory McIlroy) er vi alltid kjernen i handlingen. Vi har også utholdenhet – å bygge kundeforhold på lang sikt. Eksempelvis har vi vært en pålitelig partner for adidas i over 20 år, Gillette i over 20 år og HSBC i rundt 15 år.

Vårt team av sportsfanatikere tar pulsen på markedet og kundens publikum, og sikrer at vi vet akkurat hvordan, hvorfor og hvor de konsumerer innholdet de elsker. Etter hvert som industrien har utviklet seg, har vi gjort det samme. Teamet består av et bredt spekter av eksperter på tvers av alle plattformer og fagområder, noe som betyr at vi leverer på kundenes ambisjoner – uansett. Alltid med fokus på å oppnå positiv virksomhetseffekt. Vi produserer kampanjer som leverer for både globale og lokale målgrupper.

Flotte idrettsutøvere stopper aldri før de har nådd toppen. Det gjør heller ikke vi. Vårt team av innovatører, skapere og strateger jobber alltid mot neste inspirerende leveranse, og vi stopper aldri før jobben er fullført.

 

Vegard Bjørtuft

Seniorrådgiver / fagleder idrett, event og sponsorater

Our Sport + Idrett news + insights

Spesialistekspertise

Vi integrerer kjernedisipliner for å levere dyp industrikunnskap kombinert med spesialistområder som "Ideer + strategi", "innholdsproduksjon" og publisering.
Les mer

Produkter

Bak alle våre insiktsbaserte ideer og kommunikasjonsstrategier, er en dyp forståelse av data og analyse, kreativitet, innovasjon og mesterlig historiefortelling.
Les mer