Bærekraft og samfunnsansvar


Tilbake

Vi hjelper virksomheter med å ha en positiv påvirkning på mennesker og planeten.

Vi bistår med vår ekspertise innenfor bærekraftskommunikasjon. Uansett om du ønsker at H+K skal hjelpe til med å utvikle en selskapsstrategi, eller om du allerede har identifisert en sak som er i tråd med selskapets formål, så kan våre rådgivere jobbe med dere for å utvikle kampanjer som utgjør en reell forskjell. Vi har en helhetlig og inkluderende tilnærming, slik at dine kunder, ansatte og interessenter er en del av prosessen med å ha en mer positiv påvirkning på mennesker og planeten.

H+K lanserte nylig Better Impact™, en metodikk for å hjelpe virksomheter med å oppnå dette. Metodikken er bygd rundt FN sine bærekraftsmål, og tilbyr blant annet en Better Impact™ Score som identifiserer hvilket av de 17 bærekraftsmålene som best passer med selskapets formål, verdier og strategi. Verktøyet hjelper H+K sine rådgivere med å bistå selskaper i å bygge strategier og kommunikasjon som er autentisk og troverdig.

Gjennom å identifisere bærekraftsmålene som er i tråd med en merkevare, samt å tilby en kontinuerlig oppdatert benchmark, hjelper Better Impact™ Score selskaper som ønsker å gjøre sin del for å bidra til å oppnå FN sine mål for 2030. 

For å lære mer om Better Impact™, klikk her eller send en mail til betterimpact@hkstrategies.com

Nyheter + innsikt om bærekraft og samfunnsansvar

Sektorer

H+K leverer dyp industrikunnskap kombinert med spesialistkompetanse. Vi forstår våre kunders økosystemer og hvordan engasjere deres publikum.
Les mer

Produkter

Bak alle våre insiktsbaserte ideer og kommunikasjonsstrategier, er en dyp forståelse av data og analyse, kreativitet, innovasjon og mesterlig historiefortelling.
Les mer