People + Purpose + Employer branding


Tilbake

Vi hjelper selskaper med å kommunisere slik at de ansatte føler seg engasjert og verdsatt.

Vi mener at selskaper som har et formål, som kunder forstår og stoler på, er mer verdifulle. Disse merkevarene har folk i organisasjonen som utnytter enhver mulighet til å innovere, dele og interagere – internt og eksternt. De mest suksessfulle merkevarene gir sine ansatte rom for å lykkes. Det er disse selskapene som tiltrekker seg talentfulle mennesker som hver dag bidrar til bedriftskulturen, som igjen gir føringer for strategi og beslutninger i selskapet.

H+K sitt People + Purpose-team bistår våre kunder med å knytte sammen merkevaren med den interne kulturen. Uavhengig av om det er drevet av strukturell endring, vekst eller oppkjøp, eller lavt engasjement, så finner vi løsningene som binder sammen mennesker og mål.

Selskaper med suksess har et «purpose»
Vi hjelper deg definere og kommunisere ditt formål til dine ansatte.

Nettverk skaper verdi og driver innovasjon
Vi finner, skaper og utvikler nettverk av ambassadører og måler deres påvirkning.

Tro bygger merkevarer
Vi skaper kampanjer som bygger din merkevare internt og  som arbeidsgiver for å hente inn menneskene du trenger.

Kultur driver endring og gjennomføring
Vi skaper kultur og leverer endring med relevant innhold.  Dette målrettes gjennom vår publiseringsmodell og guides med en tydelig strategi.

Henrik Halvorsen

CEO Gambit H+K / Senior Vice President Operations, H+K Strategies EMEA / seniorrådgiver

Our People + Purpose + Employer branding news + insights

Sektorer

H+K leverer dyp industrikunnskap kombinert med spesialistkompetanse. Vi forstår våre kunders økosystemer og hvordan engasjere deres publikum.
Les mer

Produkter

Bak alle våre insiktsbaserte ideer og kommunikasjonsstrategier, er en dyp forståelse av data og analyse, kreativitet, innovasjon og mesterlig historiefortelling.
Les mer