People + Purpose


Tilbake

Hill+Knowlton hjelper selskaper med å kommunisere slik at de ansatte føler seg engasjert og verdsatt.

Vi mener at selskaper som har et formål, som kunder forstår og stoler på, er mer verdifulle. Disse merkevarene har folk i organisasjonen som utnytter enhver mulighet til å innovere, dele og interagere – internt og eksternt. De mest suksessfulle merkevarene gir sine ansatte rom for å lykkes. Det er disse selskapene som tiltrekker seg talentfulle mennesker som hver dag bidrar til bedriftskulturen, som igjen gir føringer for strategi og beslutninger i selskapet.

Vårt People + Purpose + Employer branding-team bistår våre kunder med å knytte sammen merkevaren med den interne kulturen. Uavhengig av om det er drevet av strukturell endring, vekst eller oppkjøp, eller lavt engasjement, så finner vi løsningene som binder sammen mennesker og mål.

Relaterte leveranser

Nyheter + Innsikt om People + Purpose + Employer Branding

Sektorer

H+K leverer dyp industrikunnskap kombinert med spesialistkompetanse. Vi forstår våre kunders økosystemer og hvordan engasjere deres publikum.
Les mer

Produkter

Bak alle våre insiktsbaserte ideer og kommunikasjonsstrategier, er en dyp forståelse av data og analyse, kreativitet, innovasjon og mesterlig historiefortelling.
Les mer