Formålskommunikasjon


Tilbake

Vi hjelper selskaper med formålsdrevet kommunikasjon som sikrer konsistent og riktig budskap i alle kanaler. 

 Vi tror at de sterkeste selskapene i dagens verden trenger å samordne forretnings- og kommunikasjonsstrategier rundt egne leveranser og formål eller Purpose for å treffe publikums preferanser. 

I dag snakker vi direkte med kundenes publikum; fra interessenter og politikere til foreldre og tenåringer. Linjene mellom kommunikasjon er slått sammen, skillet er mindre mellom business to business (B2B) og business to consumer (B2C) kommunikasjon, vi er i en medieagnostisk verden av business to human (B2H) kommunikasjon. 

I Gambit har vi utviklet en kommunikasjonsmodell som setter formålet eller Purpose høyest. Det betyr at vi utvikler et konsept med ulike historielinjer som gjør formålet relevant og gir resonans hos alle målgruppene. Når vi har utviklet konsept og historielinje, lager vi innhold som formidler historien til definerte målgrupper og bruker innsiktsdrevet publiseringsstrategi for å sikre at innholdet blir sett på riktig sted til riktig tid og i riktig modus. Vi har en holistisk tilnærming til kommunikasjon slik at idéene og konseptene fungerer på tvers av egne, betalte, fortjente og delte flater. 

faris-kassim-IDP1eRjKtho-unsplash

Formål / Purpose 

Hvorfor eksisterer din merkevare, og hvilket samfunnsbidrag vil du gi? 


  • Det følelsesmessige perspektivet 
  • Det rasjonelle perspektivet 
  • Hvorfor skal du ha ditt samfunnsbidrag? 

Kreativ plattform 

Din kreative plattform knytter sammen all kommunikasjon og er broen fra formålet til historiene som kommuniseres til målgruppene. Dette gjør at din purpose resonnerer og er relevant hos de ulike målgruppene. 

Historier 

Vår holistiske tilnærming til kommunikasjon gjør at det kreative konseptet er kanaluavhengig. Dette gjør at du kan kommunisere individuelt til de ulike målgruppene og i de ulike kanalene som treffer målgruppen best. 
Historiene vil støtte ditt formål og din kreative plattform, i en helhetlig konsistent kommunikasjon. 

Henrik Halvorsen

CEO Gambit H+K / Senior Vice President Operations, H+K Strategies EMEA / seniorrådgiver

Sektorer

H+K leverer dyp industrikunnskap kombinert med spesialistkompetanse. Vi forstår våre kunders økosystemer og hvordan engasjere deres publikum.
Les mer

Produkter

Bak alle våre insiktsbaserte ideer og kommunikasjonsstrategier, er en dyp forståelse av data og analyse, kreativitet, innovasjon og mesterlig historiefortelling.
Les mer