Digitale eventer


Tilbake

Den digitale fremtiden for arrangementer

Å finne nye måter å knytte mennesker sammen blir stadig viktigere. Vi vet at mindre reiser, og ny teknologi er ting vi allerede trenger å implementere i hvordan vi jobber for å redusere klimaendringene. Covid-19-pandemien gjorde at digitale eventer utviklet seg i en hastighet som ingen kunne forutsi. Ringvirkningen av disse endringene, har og, vil påvirke hvordan vi samhandler og kommuniserer.

En virtuell møteplass.

Et digitalt arrangement er et arrangement, et møte eller en konferanse som finner sted over internett. Dette kan være et event der det ikke er fysiske personer (deltakere) til stede på selve arrangementet, eller det kan være et event der den digitale løsningen er kombinert med et fysisk publikum. Arrangementet kan streames på en plattform, åpen for alle eller bare for utvalgte deltakere.

Vårt tilbud

Gambit H + K tilbud for digitale arrangementer er et samarbeid med Tappin og Trippel-M. Våre systemer og kompetanse tilbyr alt du trenger for vellykkede digitale eventer. Gambit H + K håndterer den overordnede prosjektledelsen, innholdsproduksjon, PR, bookinger, design, konsept og utførelse.

Tappin tilbyr et online system for invitasjoner, registreringer, begivenhetsnettsteder og apper, og online arrangementer. Trippel-M leverer forskjellige studio rigger, teknikk, front of house og flere kameraer for live stream.

Design og integrasjon

Plattformen kan tilpasses når det kommer til design. Vi kan integrere den visuelle identiteten til et arrangement eller selskap til alle overflater som deltakerne blir introdusert for. Dette inkluderer logoer, farger, skrifter, bilder, illustrasjoner, ikoner og andre profilelementer du måtte legge til. Dette gir oss mange muligheter for flotte digitale begivenheter.

De siste månedene har vi blant andre arrangert digitale arrangementer for:

  • Innovasjon Norge (Innovasjonstalen 2020),
  • Klima- og miljødepartementet (Act # ForNature)
  • Huawei pressekonferanse
  • Geberit produktlansering

Vegard Bjørtuft

Seniorrådgiver / Fagleder Sport og Idrett, Event og Sponsorater

Our Digitale eventer news + insights

Sektorer

H+K leverer dyp industrikunnskap kombinert med spesialistkompetanse. Vi forstår våre kunders økosystemer og hvordan engasjere deres publikum.
Les mer

Produkter

Bak alle våre insiktsbaserte ideer og kommunikasjonsstrategier, er en dyp forståelse av data og analyse, kreativitet, innovasjon og mesterlig historiefortelling.
Les mer