Analysere innsikt og data. Utvikle strategi. Skape identitet. Bygge merkevare og tillit. Formidle budskap. Engasjere interessenter. Endre adferd. Påvirke beslutninger.

Dette er hva vi driver med hver eneste dag. Nå ønsker vi å styrke teamet vårt og søker både junior- og seniorrådgivere til våre selskaps- og samfunnsavdelinger.

Gambit H+K er et fullservice PR- og kommunikasjonsbyrå med 55 rådgivere fordelt på våre kontorer i Oslo og Stavanger. Som det største internasjonale byrået i Norge, har vi tilgang på dyp sektorinnsikt, ekspertise og internasjonal gjennomføringskraft. Det gjør oss unike i en stadig mer global verden der merkevarer opererer på tvers av både bransjer og landegrenser.

I vårt team for selskapskommunikasjon jobber vi med posisjonering, strategiutvikling og implementering, intern- og endringskommunikasjon, krise og beredskap og finansiell kommunikasjon. En alt større del av vår rådgivning er også knyttet til bærekraft for både større og mindre norske og internasjonale virksomheter. I vår avdeling for selskapskommunikasjon vil du jobbe sammen med rådgivere med bakgrunn fra retail, industri, finans, teknologi, organisasjonsliv, media og politikk.

I vårt team for samfunnskommunikasjon håndterer vi alt fra internasjonale politiske strategier til mer lokal myndighetskontakt og påvirkning. Våre rådgivere har jobbet med regjeringer, politiske aktører og beslutningstakere over hele verden. Vi kjenner spillerne, vet hvor beslutningene blir tatt, og former budskapet som skal til for å nå frem.

Nå søker vi faglig sterke rådgivere på ulike nivåer, med solid forretningsforståelse og erfaring fra kommunikasjonsarbeid innen både næringslivet, politikk og organisasjoner. Vi er på jakt etter deg som har drivet og evnen til å skape unike resultater sammen med sterke tverrfaglige team, og som har et naturlig anlegg for god forretningsmessig rådgivning.

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Være med å videreutvikle Gambit H+K som et ledende rådgivningsmiljø
 • Strategisk rådgivning og salg av kommunikasjonstjenester fra et bredt fagmiljø
 • Utvide vår allerede solide kundeportefølje og bistå til mersalg

Vi ser etter deg som:

 • Har sterk kommunikasjonskompetanse og forretningsforståelse
 • Er selvgående, målrettet, omgjengelig og evner å utnytte styrken i et helt kundeteam for å sikre leveranser av høy kvalitet
 • Er kreativ, proaktiv og trives med å utvikle nye tjenester som møter kundens behov
 • Har en naturlig autoritet til å drive strategisk rådgivning overfor profesjonelle innkjøpere av kommunikasjonstjenester
 • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne
 • Erfaring fra relevant kommunikasjonsarbeid på nasjonalt nivå

Hos oss får du:

 • En sentral posisjon i et tverrfaglig kommunikasjonsmiljø
 • Arbeide med flere av verdens ledende merkevarer og Norges viktigste virksomheter
 • Et arbeidsmiljø preget av stor endringstakt, hyggelige kolleger, en uformell tone og masse fagprat.
 • Jobbe med store internasjonale kunder sammen med våre kollegaer i Hill+Knowlton Strategies globalt
 • Mulighet til å utvide egen kompetanse gjennom våre faggrupper
 • God opplæring og internasjonale kurs i regi av Hill+Knowlton Strategies
 • Konkurransedyktige betingelser

Hvem er vi?

Vi er et internasjonalt fullservice PR- og kommunikasjonsbyrå med 85 kontorer i 45 land. Vi hjelper store og små kunder med oppgaver innen hele kommunikasjonsfeltet, fra data- og analysearbeid, politikk- og myndighetskontakt, finansiell kommunikasjon og M&A prosesser, omdømmeutvikling, merkevarebygging, bærekraft, kampanjer, events, tekstproduksjon, visuell produksjon, medietrening og krisehåndtering.

Vi er siviløkonomer, markedsførere, designere, kreatører, ingeniører, medievitere, journalister, pedagoger og politikere med en rekke forskjellige utdanninger og erfaringer. Noen av oss har lang fartstid fra politikk og offentlig sektor, andre har bakgrunn fra kommersielle virksomheter og mange har erfaring fra medieverden.

Vi mener god kommunikasjon er kritisk for en virksomhets suksess. Det er et helhetlig fag som gir deg en komplett forståelse av hvordan merkevarer og selskaper bør jobbe for å bli sett, hørt, forstått og foretrukket over tid. Vi skal tilby den beste kombinasjonen av strategisk rådgivning, kreativ utforming og operativ gjennomføringskraft til våre kunder.

Søknadsfrist:

Søknader vil behandles løpende. Siste søknadsfrist er 1. mars. Søknad og CV sendes rekruttering@gambit.no. Merk e-posten «Samfunn» eller «Selskap» i emnefeltet.

Spørsmål om stillingen: 

Kontakt: Peter S Gitmark, leder for samfunnsavdelingen.

E-post: peter.gitmark@hkstrategies.com.

Mobil: 990 12 336.

Kontakt: Karen Romer, leder for selskapsavdelingen.

E-post: karen.romer@hkstrategies.com

Mobil: 950 74 950