Lyst til å jobbe i et av Norges ledende kommunikasjonsbyråer? Vil du jobbe med spennende kunder både i Stavanger, Oslo og internasjonalt? Hill+Knowlton Norge søker juniortalenter i Stavanger.

 

Ved vårt Stavanger-kontor jobber vi med kommunikasjonsstrategi, posisjonering, innholdsproduksjon, mediehåndtering, krise og beredskap for en rekke spennende kunder innenfor energi, industri og teknologi. Nå søker vi deg som har drivet og evnen til å skape engasjerende kommunikasjon og hjelpe energi- og industriselskaper med å lykkes i det grønne skiftet.

Hvem er vi?

Hill+Knowlton er et av Norges mest anerkjente kommunikasjonsbyråer med over 50 rådgivere ved våre kontorer i Oslo og Stavanger, fordelt på tre ulike avdelinger for markeds-, selskaps- og samfunnskommunikasjon. Vi er landets største internasjonale byrå med over 80 kontorer globalt, noe som gir spennende utviklingsmuligheter for unge rådgivere.

I Hill+Knowlton bruker vi strategi, kreativitet og innovasjon – bygget på data og analyse – for å løse kommunikasjonsutfordringer for kundene våre. Vi er fageksperter med dyp sektorinnsikt som hjelper kunder å navigere i et komplisert landskap der autentisitet, etikk og bærekraft blir stadig viktigere drivere.

Hvem leter vi etter?

Vi ser etter en juniorrådgiver som ønsker en variert arbeidshverdag i krysningen av politikk, kommunikasjon og næringsliv. Du er kreativ og har en god penn, samtidig som du har sterk forretningsforståelse og et strategisk hode. Du er initiativrik og nysgjerrig på samspillet mellom samfunn, marked og media.

Det er et høyt tempo hos oss, så du må være strukturert, selvdreven og trives med å ha mange baller i luften samtidig. Til gjengjeld vil du få stort læringsutbytte ved å få bryne deg på mange ulike oppgaver og ansvarsområder, samtidig som du vil få muligheten til utvikle deg faglig og påvirke din egen rolle og arbeidshverdag.

Hva kan vi tilby deg?

Som juniorrådgiver i Hill+Knowlton Norge vil du få mulighet til å jobbe med alt fra kreative kampanjer, eventer, politisk påvirkning, merkevarebygging og tradisjonell PR, til bærekraft, investorrelasjoner, krisehåndtering og mye mer.

Du vil få stor grad av tillit, fleksibilitet og muligheten til å jobbe med både nasjonale og internasjonale kunder. Som del av Hill+Knowlton Norge vil du jobbet tett med Oslo-kontoret og være en del av et sterkt faglig og sosialt miljø med over 50 dyktige kolleger. Det vil også være muligheter for å jobbe med prosjekter eller delta på kurs ved flere av våre internasjonale H+K-kontorer.

Vi har også et svært godt arbeidsmiljø med mange unge og fremadstormende talenter. Vi arrangerer hytteturer, løpegruppe, årlig kick-off, teambuilding, juniorkvelder og fredagspils – i tillegg til masse godt faglig påfyll, som frokostseminarer, mentorordninger og foredrag med interessante fagpersoner.

Hos oss får du:

• Mulighet til å arbeide på tvers av ulike fagdisipliner fra innholdsproduksjon til strategisk rådgivning
• Arbeide med ledende norske og internasjonale merkevarer, virksomheter og organisasjoner
• Spennende læringskurve med mange nye utfordringer og muligheter til å utvikle deg faglig
• Mulighet til å utvide din egen kompetanse gjennom våre faggrupper forankret i ulike sektorer
• God opplæring og internasjonale kurs i regi av Hill+Knowlton
• Konkurransedyktige betingelser

SØK HER

Søknadsfrist: Snarest