Vi søker etter en faglig sterk rådgiver med solid erfaring innen kommunikasjonsrådgivning og medielasjoner til vår markedsavdeling. Vi er på jakt etter deg som ønsker å skape bemerkelsesverdige resultater sammen med sterke tverrfaglige team, som er ambisiøs på egne og våre kunders vegne.

Hill+Knowlton er et internasjonalt PR-selskap med rundt 50 rådgivere fordelt på våre kontorer i Oslo og Stavanger. I vår avdeling for markedskommunikasjon håndterer vi alt fra strategiske posisjoneringsprosjekter til påvirkningskampanjer i alle former og størrelser. Her finner du kommunikasjonsrådgivere, innholdsrådgivere, kreatører, tekstforfattere, designere og spesialister innenfor alt fra digitale medier og events.

Sentrale arbeidsoppgaver:
 • Utvikle kommunikasjonsplaner for internasjonale og norske kunder. Du kan ta ansvar for å lede kundearbeid innenfor PR, kommunikasjonsrådgivning og kampanjer.
 • Vi trenger operasjonelle ledere som mestrer god involvering av kreatører, spesialister og rådgivere for å skape verdi for våre kunder.
 • Som rådgiver i et bredt fagmiljø, involverer du den spisskompetansen og de unge talentene som er best egnet for å løse kundens utfordringer.
 • Du er mulighetsorientert og kommersielt anlagt. Du ser muligheter innenfor sektorer og tjenesteområder hvor våre tjenester kan utgjøre en forretningsmessig forskjell.
 • Du bidar til byråets videre vekst gjennom forretningsutvikling som møter kundenes fremtidige behov for rådgivningstjenester, spesielt som følge av teknologiske, miljømessige og digitale utviklingstrekk.
 • .. du må også bidra sosialt og i utviklingen av byrået. Vi er i en formgivende fase, der du kan ha en direkte påvirkning på byråets evne til å vise frem vår internasjonale kompetanse og vårt sosiale arbeidsmiljø. Vi er teamorienterte og inkluderende. Det er du også.
Vi ser etter deg som:  
 • Har 3-6 års erfaring med budskapsutvikling, pressearbeid og medierådgivning.
 • Du skriver godt og trives med tekstarbeid.
 • Er proaktiv og trives med daglig kontakt med kunder.
 • Er selvgående, målrettet, omgjengelig og evner å utnytte styrken i et helt kundeteam for å sikre helhetlige leveranser av svært høy kvalitet.
 • Har gjerne erfaring fra journalistikk, konsulentvirksomhet, kommunikasjonsbyrå el.
Hos oss får du:
 • En sentral posisjon i et tverrfaglig kommunikasjonsmiljø preget av læring og utvikling.
 • Erfaring gjennom å jobbe tet med verdens største merkevarer og Norges største virksomheter.
 • Et arbeidsmiljø preget av endringsinteresserte og hyggelige kolleger, en uformell tone og masse fagprat.
 • Jobbe med store internasjonale kunder sammen med våre kolleger i Hill + Knowlton.
 • Internasjonale kompetanseutviklingskurs som er spesialtilpasset for ditt nivå og ønsket utvikling.
 • Et nettverk av seniorer og juniorer du kan lære av og utvikle din kompetanse fra.
Hvem er vi?

Vi er et internasjonalt PR- og kommunikasjonsselskap med 85 kontorer i 45 land. Vi hjelper store og små virksomheter med oppgaver innenfor hele kommunikasjonsfeltet, fra data- og analysearbeid, politikk- og myndighetskontakt, finansiell kommunikasjon, omdømmeutvikling, merkevarebygging, bærekraft, kampanjer, events, tekstproduksjon, visuell produksjon, medietrening og krisehåndtering.

Vi er siviløkonomer, kommunikatører, samfunnsvitere, journalister, markedsførere, designere, kreatører, pedagoger og politikere, med en rekke forskjellige utdanninger og erfaringer. Noen av oss har lang fartstid fra politikk og offentlig sektor, andre har bakgrunn fra kommersielle virksomheter og mange har erfaring fra medieverden. Enkelte har en helt annen livserfaring.

Vi mener god kommunikasjon er kritisk for en virksomhets suksess. Kommunikasjon er et helhetlig fag som gir deg en komplett forståelse av hvordan selskaper bør jobbe for å bli sett, hørt, forstått og foretrukket. Vi skal tilby den beste kombinasjonen av strategisk rådgivning, kreativ utforming og operativ gjennomføringskraft til våre kunder. Vår styrke er å kombinere forretningsforståelse, samfunnsinnsikt og kreativitet.

Søknadsfrist:

Søknader vil behandles løpende. Siste søknadsfrist er 30. september.
Søknad og CV sendes til [email protected].
Merk e-posten «Rådgiverstilling» i emnefeltet.

Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Marius Myhrvold, Director for Marketing Communications dept
E-post: [email protected]
Mobil: 930 82 265