Lyst til å jobbe i et av Norges ledende kommunikasjonsbyråer? Vil du jobbe med spennende kunder både i Stavanger, Oslo og internasjonalt? Hill+Knowlton Norge søker kommunikasjonsrådgivere i Stavanger.

Ved vårt Stavanger-kontor jobber vi med kommunikasjonsstrategi, posisjonering, synlighet, mediehåndtering, krisetrening og beredskap for en rekke spennende kunder innenfor energi, eiendom, industri og teknologi.

Nå søker vi faglig sterke rådgivere med erfaring innen kommunikasjonsrådgivning, posisjoneringsstrategi og omdømmebygging. Vi er på jakt etter deg som har drivet og evnen til å skape engasjerende kommunikasjon som gir resultater.

Hos oss får du muligheten til å:

 • Drive kommunikasjonsrådgivning og omdømmebygging for noen av Norges største virksomheter.

 • Jobbe for store internasjonale kunder sammen med våre kolleger i Hill+Knowlton.

 • Være med å bygge opp H+K til å bli et ledende rådgivningsmiljø og bidra til byråets videre vekst gjennom å utvikle kundeporteføljen vår.

 • Ta en sentral posisjon i et tverrfaglig kommunikasjonsmiljø og lede kundeteam bestående av strategiske og operative rådgivere.

 • Være del av et arbeidsmiljø preget av stor endringstakt, hyggelige kolleger, en uformell tone og masse fagprat.

 • Delta på internasjonale kurs for faglig utvikling og nettverksbygging.

Vi ser etter deg som: 

 • Kan vise til sterke resultater innen strategisk kommunikasjon på tvers av kanaler.

 • Har erfaring med kommunikasjons- og markedsarbeid, konsulentvirksomhet og/eller rådgivende salg.

 • Har erfaring med posisjonering, budskapsutvikling og mediehåndtering.

 • Er selvgående, proaktiv, og evner å utnytte styrken i et helt kundeteam for å sikre helhetlige leveranser av svært høy kvalitet.

 • Er en naturlig historieforteller med god skriftlig og muntlig fremstillingsevne. 

Hvem er vi?

Hill+Knowlton er et av Norges mest anerkjente kommunikasjonsbyråer med kontorer i Oslo og Stavanger, fordelt på tre ulike avdelinger for markeds-, selskaps- og samfunnskommunikasjon. Vi er landets største internasjonale byrå med over 80 kontorer globalt.

I Hill+Knowlton bruker vi strategi, kreativitet og innovasjon – bygget på data og analyse – for å løse kommunikasjonsutfordringer for kundene våre. Vi er fageksperter med dyp sektorinnsikt som hjelper kunder å navigere i et komplisert landskap der autentisitet, etikk og bærekraft blir stadig viktigere drivere.

Vi mener god kommunikasjon er kritisk for en virksomhets suksess. Det er et helhetlig fag som gir deg en komplett forståelse av hvordan selskaper bør jobbe for å bli sett, hørt, forstått og foretrukket. Vi skal tilby den beste kombinasjonen av strategisk rådgivning, kreativ utforming og operativ gjennomføringskraft til våre kunder.

Høres dette ut som en spennende mulighet?

Ta kontakt med seniorrådgiver Johan Wilskow:

[email protected]

+47 90 97 46 06

Kandidater vurderes fortløpende.

Vårt kontor i Stavanger søker rådgivere med erfaring innen kommunikasjonsrådgivning, posisjoneringsstrategi og omdømmebygging. Fotokreditering: Stavanger Retail Office.

I Hill+Knowlton får du jobbe med mange dyktige kollegaer både i Norge og internasjonalt.