I annerledesåret 2020 ble Arendalsuka avlyst. Nå som vi ser slutten av pandemien planlegges det for at Arendalsuka 2021 avholdes 16.-20. august. Arendalsuka er landets største demokratifestival. Her møtes politikere, næringslivsledere, medie-Norge, interesseorganisasjoner og vanlige folk til en uke med meningsutveksling, møtevirksomhet og nettverksbygging.

I et valgår som 2021 er denne kontakten og synligheten enda viktigere, og for politikerne er Arendalsuka en særlig viktig arena i valgkampen. Uken gir muligheter for å sette viktige saker på dagsorden hos våre folkevalgte, men konkurransen om oppmerksomheten er tøff. Flere aktører i de samme bransjene kjemper om å nå de samme målgruppene, debatter med ikke-reelle eller svake konfliktlinjer drukner i mylderet og mange kommunikasjonsmuligheter går tapt i all den praktiske organiseringen.

Et bredt tjenestetilbud for deg som vil delta på Arendalsuka
Gambit H+K kan tilby flere tjenester for deg som vil nyttiggjøre deg Arendalsuka på best mulig vis. Vi kan blant annet hjelpe til med å lage gode konsepter og tilrettelegge for debatter, foredrag og sosiale arrangementer som vekker nysgjerrigheten. I år, når uken blir en hybrid mellom fysisk og digitalt, vil strømming også inkluderes i våre leveranser. Se et utvalg av hva vi kan bistå med nedenfor: 

 
 • Debatter som fanger oppmerksomheten
  Vi har mange års erfaring med debattledelse, booking av debattanter, planlegging og gjennomføring av debatter og vi kan tilby flere ulike formater som dueller, paneldebatter og interaktive debatter. Målet vårt er å arrangere interessante debatter som fenger paneldeltagere, kunden og publikum.

 • Lærerike foredrag
  Den frie meningsutvekslingen i demokratiet vårt er avhengig av å være opplyst skal den fungere. Foredrag kan være en utmerket måte å informere og opplyse en forsamling om et tema. Mens det meste som skjer i Arendal er meningsutveksling, er det få som bruker arenaen til å opplyse og lære bort.

 • Kunnskapsrik rundbordssamtale
  Gjennom en rundbordssamtale samler vi ulike aktører til en samtale om et viktig tema. Formålet med en slik samtale er å bygge kunnskap, belyse ulike sider av en sak, finne felles interesser og diskutere løsninger på et problem.

 • Minneverdige, sosiale arrangementer
  Sosiale sammenkomster er noe vi alle har savnet og kan være en utmerket mulighet til å bygge relasjoner. Her vil dere bli fraktet med båt fra Arendal sentrum til et vakkert hus på Hisøy. Det blir servert kald drikke, og gjestene kan kose seg i sola med grilling og musikk. Når samlingen er over, blir gjestene kjørt tilbake til sentrum i båt.

 • Synlighet som kan gi et konkurransefortrinn
  Kampen om oppmerksomheten er tøff. Vi bidrar med synlighet og markedsføring før, under og etter Arendalsuka. – på sosiale og i tradisjonelle medier. Vi kan også bistå med medietrening for de som trenger å spisse ferdighetene sine i møte med meningsmotstandere eller journalister.

 • Konsept for arrangementer
  Kreatørene og rådgiverne våre har lang erfaring med å lage konsepter for arrangementer som engasjerer og skiller seg ut. Ved å kombinere innsikt om tema, målgruppe og målsetting kan vi utvikle et treffsikkert konsept. Her har dere muligheten til å skape noe helt eget.

 • Erfaren debattledelse
  Debattlederne i Gambit H+K setter seg grundig inn i sakene og sørger for at debatten blir både innholdsrik og spennende å lytte til. Vi er opptatt av at de spørsmålene som publikum ønsker svar på blir stilt, og at paneldeltakerne faktisk må svare for seg.

 • Podkast som holder debatten gående
  Vi produserer podkast ved en samtale med panelet etter debatten. Samtalen planlegges og klippes slik at det tilpasses ditt budskap og din virksomhet. Da kan de gode poengene fra debatten leve videre lenge etterpå.

Ta kontakt med Peter Gitmark, som leder samfunnsavdelingen i Gambit H+K, for mer informasjon om hva vi kan hjelpe til med, på [email protected]