Som debutant på Arendalsuka kan landskapet være komplekst og kaotisk å navigere. Vår rådgiver, Johanne Waaler kommer med noen råd til deg som er på Arendalsuka for første gang. 

Arendalsuka er Norges største og viktigste demokratifestival. Hvert år samles politikere, næringslivsledere, journalister, representanter fra organisasjonslivet og folk flest til en innholdsrik uke fylt med debatter og mingling. Dette er en unik mulighet for å oppnå synlighet og profilering mot viktige målgrupper, men hvordan? 

1) Kartlegg hvem du ønsker og møte og hva du ønsker å delta på

Å ha en oversikt over hvilke mennesker og organisasjoner du ønsker å treffe gjør det enklere å navigere det omfattende programmet. Mye er interessant, og mye er relevant. Gjør noen tydelige prioriteringer der gjelder hvilke organisasjoner du ønsker å møte og hvilken del av bransjedebatten som er særlig relevant for deg. Er dere flere ansatte fra din bedrift bør dere vurdere å dele dere opp om det er sammenfallende arrangementer eller møtearenaer.

2) Lag en detaljert plan

I Arendalsuka-appen finner du kart, programoversikt, samt en funksjon som gjør at du kan lagre arrangementene du ønsker å dra på. Uansett er det lurt å planlegge dag for dag, og legge inn pauser, slik at du prioriterer både tid og energi best mulig.

3) Bestem deg for hva slags inntrykk du og din bedrift ønsker å etterlate

Hill+Knowlton har lang erfaring med å bistå kunder under Arendalsuka som ønsker å bli sett og hørt. Vi bistår gjerne deg og din organisasjon uavhengig om det gjelder gjennomføring av debatter, foredrag og sosiale arrangementer som vekker nysgjerrighet og engasjement blant tilskuerne.

Det er nettopp intensiteten og hastigheten som gjør Arendalsuka minneverdig, men også ressurskrevende. Hill+Knowlton har vært til stede på Arendalsuka siden det hele startet, og kan lose deg trygt gjennom fra A til Å.