Om oss

Gambit Hill+Knowlton

I Gambit H+K har vi bred tjenesteportefølje, dyp sektorinnsikt, lokale eksperter og internasjonal gjennomføringskraft. Vi er et internasjonalt selskap med 80 kontorer over hele verden. Det gjør oss unikt tilpasset en stadig mer global verden der merkevarer opererer på tvers av bransjer og landegrenser. 

Vårt største fokus er kunden og vi arbeider kontinuerlig med å utvkle produkter og tjenester som svarer på deres behov. Vi bruker kundens «formål» som ledestjerne i arbeidet vårt og hjelper dem med å navigere i et komplisert landskap der autentisitet, etikk og bærekraft blir stadig viktigere drivere.

Vårt syn

 

I Gambit Hill+Knowlton er vi overbevist om at ethvert selskap, enhver merkevare og enhver organisasjon må forholde seg til omgivelsene på en ny måte. Makten til å påvirke en virksomhets fremtid ligger ikke lenger bare hos kunder og myndigheter; den ligger i stadig større grad hos et bredere lag av interessenter i virksomhetens omgivelser. 
                                  

Vår posisjon

 

Disse interessentene har makt til å avsette toppsjefer, tvinge virksomheter til å endre strategi over natten, ta livet av produkter og skape nye vekstvinnere. Dagens offentlighet forlanger virksomheter som viser reell åpenhet, ærlighet og tar ansvar for samfunnet de er en del av. For virksomheter som ønsker å være et steg foran konkurrentene er det ofte nødvendig å også overgå disse forventningene. 

 

Vårt løfte

 

Vår forpliktelse til våre oppdragsgivere om å hjelpe til med å forstå interessentlandskapet innebærer at vi kontinuerlig utvikler nye produkter og tjenester. Det betyr også at vi stiller våre eksperter til rådighet for å kunne bistå merkevarer og virksomheter i deres dialog med omgivelsene. Fordi i det tjueførste århundre er det dette bredere interessentuniverset som avgjør om en virksomhets lykkes.

 

Menneskene i Gambit H+K

Gambit H+Ks rådgivere samarbeider på tvers av fagdisipliner, bransjer og landegrenser for å hjelpe kundene med å ta innsiktsbaserte beslutninger og fortelle gode historier. 

Vårt internasjonale nettverk er unikt i norsk sammenheng og gir oss lokal relevanse kombinert med global rekkevidde. 

Les mer

Vår ekspertise

Vårt kundeløfte er at vi alltid vil utvikle oss for å hjelpe dem møte de utfordringene de møter i sin virksomhet og å hjelpe dem kommunisere med sitt publikum.

Gambit Hill+Knowlton leverer dyp bransjekunnskap og en bredde innen PR-ekspertise som lar oss løse komplekse kommunikasjonsutfordringer for våre kunder. Vår «dybde- og breddemodell» lar oss kombinere den beste ekspertisen og spesialiseringen på tvers av bransjen for å lage smidige og fleksible kundeteam.

Vår tilnærming er en blanding av strategi, kreativitet og innovasjon – bygget på data + analyse.

Bransjer

Gambit Hill+Knowlton leverer dyp sektorkunnskap og en bredde i PR-ekspertise som lar oss løse komplekse kommunikasjonsutfordringer for våre kunder.
Les mer

Ekspertområder

Vi tilbyr de aller mest verdifulle tjenestene til våre kunder. I tillegg til vår kjernekompetanse, utvikler vi hele tiden tjenester for å hjelpe kundene med deres nye utfordringer.
Les mer

Produkter

Fra å finne de mest relevante influencerne til realtidsmåling av kampanjer, vi har produkter og verktøy som sikrer at våre leveranser er effektive.

Les mer

Vårt nettverk

Vi er et kraftfult og selvutviklende nettverksbyrå med lokal relevanse og global rekkevidde.

Vi fokuserer på best mulig å levere til våre kunder gjennom mer fytende, grenseløse og mobile nettverk, ved å sette de riktige folkene på rett sted til rett tid. Samordnet som ett selskap, har vi etablert gode arbeidsprosesser for å samarbeide som et helhetlig og smidig team. 

Vi samarbeider, leverer innsikt, og skaper kampanjer som har lokal relevanse og global rekkevidde. Vårt nettverk brukes i varierende grad fra kunde til kunde. For noen kunder jobber vi med våre internasjonale kollegaer for den kreative planleggingen; for å hente lokal innsikt og kulturell forståelse for best å kunne forme ideer. For andre kunder, har vi partnerskap med enkeltkontor for spesifike tiltak i definerte markeder. Vi kan også etablere hub-kontorer, med faste satelittkontor – slik at vi løpende kan levere optimalt i flere markeder.

Hill+Knowlton kan være en hub med mer enn 80 kontorer for globale kunder og deres lokale målgrupper og interessenter.

Våre kontor

Gambit Hill+Knowlton oppnådde Miljøfyrtårn-sertifisering i 2019 og oppfyller krav og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og et godt arbeidsmiljø.

Gambit H+K kan dokumentere at strenge kriterier innen arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er tilfredsstilt.

Miljøfyrtårn er den første nasjonale ordningen i Europa som er blitt anerkjent av EU. Det betyr at sertifiserte virksomheter kan fremlegge Miljøfyrtårn-sertifikatet som dokumentasjon når offentlige oppdragsgivere i andre europeiske land gjennomfører konkurranser, og det er stilt krav om EMAS eller andre miljøledelsessystemer.

Gambit H+K anbefaler virksomheter, som ikke er Miljøfyrtårn-sertifisert, om å bli det. Finn mer informasjon på hjemmesiden til Miljøfyrtårn: https://www.miljofyrtarn.no/