Fag

Gambit H+K huser noen av de dyktigste ekspertene innen fagfelt som journalistikk, politikk, PR, innholdsproduksjon, merkevare, krisehåndtering og kreativitet.

Adferds-kommunikasjon 

I H+K jobber vi ofte med kommunikasjonsløsninger som skal endre holdning og atferd. I H+K har vi utviklet SMARTER™, som identifiserer hvordan kommunikasjon kan påvirke menneskelig atferd.  

Les mer

Bærekraft og samfunnsansvar | Better Impact™

Vi hjelper virksomheter med å ha en positiv påvirkning på mennesker og planeten.

Les mer

Data + Innsikt + Analyse

Vi baserer arbeidet vårt på data og innsikt for å oppnå målbare effekter på vegne av kundene våre.

Les mer

Digitale eventer

Å finne nye måter å knytte mennesker sammen blir stadig viktigere. Færre reiser og ny teknologi er ting vi allerede trenger å implementere i hvordan vi jobber for å redusere klimaendringene.

Les mer

Event

Vårt event-team har bred erfaring fra alle typer arrangementsarbeid, og sørger for en profesjonell og smidig gjennomføring.

Les mer

Finkom + Transaksjonsrådgivning

Transaksjoner, som fusjoner, oppkjøp, salg og børsnoteringer, er ofte krevende prosesser som representerer store milepæler i virksomhetens utvikling.

Les mer

Formålskommunikasjon

Vi hjelper selskaper med formålsdrevet kommunikasjon som sikrer konsistent og riktig budskap i alle kanaler.

Les mer

Innhold + Publisering

Vi skreddersyr innhold for ulike flater, og forteller merkevarens historie gjennom effektive samarbeid, formater og kanaler.

Les mer

Innsikt + Kommunikasjon | COVID-19

Trenger din bedrift bistand i forbindelse med covid-19?

Les mer

Kreativitet + Kampanje | The Studio

I Gambit H+K har vi samlet alle våre kreative rådgivere i The Studio. Et stort internasjonalt team som leverer tjenester til kunder over hele verden.

Les mer

Krisehåndtering

Vi forbereder kundene våre på at kriser kan oppstå når de minst venter det. Vi hjelper dem å med å beskytte merkevaren og sørge for at omdømmet til selskapet ikke blir ødelagt. De krisene du aldri har hørt om, er de som er best håndtert.

Les mer

Markedsføring

Markeds- og reklameteamet i Gambit leverer både store internasjonale kampanjer og små lokale kampanjestunt.

Les mer

Myndighetskontakt

Våre påvirkningsstrategier er basert på data, analyse og innsikt. Teamet vårt har lang erfaring i å navigere lovgivning, regulering og politiske prosesser.

Les mer

People + Purpose + Employer Branding

Gambit H+K hjelper selskaper med å kommunisere på en måte som engasjerer de ansatte og bidrar til at hver enkelt føler seg sett.

Les mer

Sponsorater - Sport, kultur og veldedighet

Sponsing egner seg godt til å skape engasjement og involvering, øke synlighet, motivere ansatte og styrke virksomhetens omdømme.

Les mer

Virtuell trening

Uansett om det er et Skype-pressintervju, deltagelse i en av de mange nye digitale begivenhetene eller å levere utfordrende nyheter til et internt publikum, er det mange måter vi kan støtte deg på for å forberede deg på virtuelle opptredener. Vårt team av eksperter har verktøyene og erfaringene for å sikre at virksomheten og menneskene er godt forberedt, fra opplæring i virtuelle medier for grupper og enkeltpersoner, til presentasjonstrening og øvelser.

Les mer