Tjenester

Hill+Knowlton huser noen av de dyktigste ekspertene innen fagområder som journalistikk, politikk, PR, innholdsproduksjon, merkevare, krisehåndtering og kreativitet.

Adferdskommunikasjon 

I Hill+Knowlton utvikler vi kommunikasjonsløsninger som endrer holdning og atferd i befolkningen. 

Les mer

Bærekraft + Samfunnsansvar | Better Impact™

Hill+Knowlton hjelper virksomheter med å ha en positiv påvirkning på mennesker og planeten.

Les mer

Data + Analyse

I Hill+Knowlton baserer vi arbeidet vårt på data og innsikt for å oppnå målbare effekter på vegne av kundene våre.

Les mer

Digitale eventer

Å finne nye måter å knytte mennesker sammen blir stadig viktigere. Færre reiser og ny teknologi er ting vi allerede trenger å implementere i hvordan vi jobber for å redusere klimaendringene.

Les mer

Event

Vårt event-team har bred erfaring fra alle typer arrangementsarbeid, og sørger for en profesjonell og smidig gjennomføring.

Les mer

Finkom + Transaksjonsrådgivning

Transaksjoner, som fusjoner, oppkjøp, salg og børsnoteringer, er ofte krevende prosesser som representerer store milepæler i virksomhetens utvikling.

Les mer

Formålskommunikasjon

Hill+Knowlton hjelper selskaper med formålsdrevet kommunikasjon som sikrer konsistent og riktig budskap i alle kanaler.

Les mer

Innhold + Publisering

Hill+Knowlton skreddersyr innhold for ulike flater, og forteller merkevarens historie gjennom effektive samarbeid, formater og kanaler.

Les mer

Innsikt + Kommunikasjon | COVID-19

Trenger din bedrift bistand i forbindelse med covid-19? Hill+Knowltons rådgivere kan hjelpe deg og din bedrift med å minimere risiko, bygge godt renomme og sørge for hurtig vekst.

Les mer

Kreativitet + Kampanje | The Studio

I Hill+Knowlton har vi samlet alle våre kreative rådgivere i The Studio. Et stort internasjonalt team som leverer tjenester til kunder over hele verden.

Les mer

Krise + Beredskap

I Hill+Knowlton forbereder vi kundene på kriser slik at de kan beskytte merkevaren og sørge for at omdømmet til selskapet ikke blir ødelagt.

Les mer

Markedsføring

Markeds- og reklameteamet i Hill+Knowlton leverer både store internasjonale kampanjer og små lokale kampanjestunt.

Les mer

Myndighetskontakt

Hill+Knowltons påvirkningsstrategier er basert på data, analyse og innsikt. Teamet vårt har lang erfaring i å navigere lovgivning, regulering og politiske prosesser.

Les mer

People + Purpose

Hill+Knowlton hjelper selskaper med å kommunisere på en måte som engasjerer de ansatte og bidrar til at hver enkelt føler seg sett.

Les mer

Sponsorater

Sponsorater egner seg godt til å skape engasjement og involvering, øke synlighet, motivere ansatte og styrke virksomhetens omdømme.

Les mer

Virtuell trening

Vårt team av eksperter har verktøyene og erfaringene for å sikre at virksomheten og menneskene er godt forberedt, fra opplæring i virtuelle medier for grupper og enkeltpersoner, til presentasjonstrening og øvelser.

Les mer