Rådgivere

Virksomhetskommunikasjon

Christine Ekern

christine.ekern@hkstrategies.com
+47 917 48 903 

Avdelingsleder og seniorrådgiver virksomhetskommunikasjon

Christine leder avdelingen for virksomhetskommunikasjon i Hill+Knowlton. Hun er en erfaren rådgiver som jobber med strategi, omdømme, endringskommunikasjon og merkevarebygging. Hun ansvar for  leder- og endringskommunikasjon. 

Johan Wilskow  

johan.wilskow@hkstrategies.com 
+47 909 74 606 

Seniorrådgiver
Fagansvarlig for krisekommunikasjon  

Johan leder faggruppen for medietrening i Hill+Knowlton. Han jobber også med praktisk mediehåndtering og krisekommunikasjon, og har hovedansvaret for medie- og interessentspillet i kriseøvelsene som Hill+Knowlton arrangerer.  

Ingrid Vervik Salte  

ingrid.salte@hkstrategies.com
+47 917 55 228
 

Assisterende rådgiver 

Ingrid jobber ved vårt Stavanger-kontor med PR, digital kommunikasjon og krisekommunikasjon innen energi og eiendom. Hun har en master i strategisk kommunikasjon fra University of Liverpool og er spesialisert innen omdømme- og krisehåndtering.  

Scott Engebrigtsen

scott.engebrigtsen@hkstrategies.com
+47  900 43 484

Seniorrådgiver
Fagansvarlig for finansiell kommunikasjon

Scott leder finansiell kommunikasjon i Hill+Knowlton, og jobber i tillegg med en rekke kommunikasjonsdisipliner, fra strategi, toppleder og finans, til krise og endring. Han har tidligere hatt flere lederroller i Telenor og Elkjøp.

Alexandria Catherine Marie Elboe Gogstad

alexandria.gogstad@hkstrategies.com
+47 980 33 355

Assisterende rådgiver

Alexandria har yrkeserfaring fra energisektoren og politikken, og har en bachelorgrad i Politisk Økonomi fra King’s College London. Hun kombinerer politisk forståelse med kommersiell teft, og jobber med medieanalyse, budskapsutvikling og virksomhetskommunikasjon.

Stian Vestermo

stian.vestermo@hkstrategies.com
+47 480 32 371

Assisterende rådgiver

Stian kombinerer et strategisk overblikk med kreativitet, og jobber bredt innenfor virksomhetskommunikasjon. Særlig bidrar han på områder som strategisk kommunikasjon, finansiell kommunikasjon, leder- og endringskommunikasjon, og bærekraft.

Preben Andersen 

preben.andersen@hkstrategies.com
+47 974 20 780

Prosjektleder

Preben jobber operativt og strategisk med PR, virksomhetskommunikasjon, og budskapsutvikling. Han har en mastergrad i politisk kommunikasjon fra Universitetet i Oslo, og en bachelorgrad i kommunikasjonsledelse fra Handelshøyskolen BI. Med erfaring fra organisasjonslivet og privat- og offentlig sektor er Preben godt rustet til å håndtere et bredt spekter av kommunikasjonsutfordringer.

Erik Molland 

erik.molland@hkstrategies.com 
+47 924 03 371

Seniorrådgiver
Fagansvarlig medietrening 

Erik jobber med medietrening, praktisk mediehåndtering, rådgivning og krisekommunikasjon. Erik har lang erfaring som redaksjonsleder og reporter i TV 2 hjelper deg. Han har vært programleder i debattprogrammet Sytten Tretti på P4, og han har vært nyhetssjef i Dagsavisen.

Malene Celius Grieg 

malene.grieg@hkstrategies.com
+47 404 87 515  

Spesialrådgiver  

Malene har bred operativ prosjekterfaring i internasjonal og norsk kontekst. Hun har jobbet tett med både globale og norske organisasjoner, næringslivsaktører og private stiftelser – med et spesielt fokus på FNs bærekraftsmål. 

Borghild Eldøen

borghild@eldoen.com 
+47 901 24 444

Seniorrådgiver

Borghild arbeider med kommunikasjonsrådgivning og kursing, og har også utviklet og implementert kommunikasjonsstrategier for en rekke kunder.  Hun har bred yrkeserfaring fra politikk, finans,  reiseliv og beredskap.  

Sara Krugerud Berntzen 

sara.berntzen@hkstrategies.com
+47 941 41 049

Prosjektleder

Saras kjernekompetanse er sjømat, bærekraft og budskapsutvikling. Hun har bakgrunn som rådgiver i havbruksbransjen og blogger for DN fra Sør-Afrika. Sara har studert sammenlignende politikk, medie- og kommunikasjon og CSR i Bergen, Oslo og Buenos Aires.

Markedskommunikasjon

Marius Myhrvold 

marius.myhrvold@hkstrategies.com
+47 930 82 265

Avdelingsleder og seniorrådgiver markedskommunikasjon 

Marius har bred erfaring innen strategisk kommunikasjon, integrerte markedskampanjer med innholdsproduksjon på tvers av plattformer, PR-arbeid og digital markedsføring.  

Mari Zare

mari.zare@hkstrategies.com

+47 992 60 386

Spesialrådgiver
Teamleder kreativ avdeling (i permisjon)

Mari er en erfaren rådgiver som jobber med å utvikle helhetlige kommunikasjonskampanjer – fra oppstart, til full implementering og evaluering. Med erfaring fra alle produksjonsledd og kommunikasjonskanaler kan hun bistå både som operativ rådgiver og som prosjektleder med koordinering av designere, kreatører, tekstforfattere og produksjonspartnere. Hun har sterk kommersiell teft og hennes kompetanse ligger i strategi og merkevarebygging, konseptutvikling og digital kommunikasjon.

Vegard Bjørtuft

vegard.bjortuft@hkstrategies.com
+47 930 31 600

Seniorrådgiver
Event- og sponsorkommunikasjon

Vegard jobber med strategisk rådgivning og aktiviteter mot sisteledd. Han bistår en rekke kunder med kommunikasjon, konseptutvikling, arrangementer og kampanjer. 

Morten L. Jacobsen 

morten.jacobsen@hkstrategies.com 
+47 922 87 098 

Kreativ leder

Morten leder og utvikler kreative og engasjerende kommunikasjonskonsepter og kampanjer for en rekke kunder, i både digitale og analoge kanaler. 

 

Ole Emil Johnsen

oleemil.johnsen@hkstrategies.com 
+47 986 36 858 

Seniorrådgiver
Fagansvarlig for Mobilitet og Transport

Ole Emil jobber strategisk og operativt med omdømme- og merkevarebygging, bærekraft, digital kommunikasjon, budskapsutvikling, konsepter og kampanjer. Han har lang erfaring fra byggenæringen, by- og eiendomsutvikling, teknologi og samferdsel.

Hanne Grobstok 

hanne.grobstok@hkstrategies.com
+47 930 81 885 

Senior prosjektleder 

Hanne er en erfaren prosjektleder med mange års erfaring fra reklamebransjen. Hun styrer prosjekter, fremdrifter og budsjetter, og kvalitetssikrer innhold på tvers av bransjer og fagdisipliner.

Lukas Emil
Kanavin Loeb 

lukas.loeb@hkstrategies.com
+47 478 20 639

Spesialrådgiver
Fagansvarlig for teknologi 

Lukas er en erfaren rådgiver og tek-entusiast med kjernekompetanse innen strategi, PR og analyse. Han har fungert som rådgiver for flere av verdens største teknologiselskap og har bred erfaring innen telekom, FinTech, gaming, forbrukerteknologi, maskinvare- og programvareindustrien.

Maylinn Gullmark  

maylinn.gullmark@hkstrategies.com
+47 404 83 810

Prosjektleder

Maylinn har sin kjernekompetanse på sosiale medier, og har hele sin karriere jobbet med digital markedsføring og digitale strategier. Hun har en mastergrad i strategisk kommunikasjon, og en bachelor i markedsførings- og salgsledelse fra Høyskolen Kristiania. Hun har også erfaring innen bærekraft og autentisk bedriftskommunikasjon.

Charlotte Reksten

charlotte.reksten@hkstrategies.com
+47 911 10 576

Rådgiver

Charlotte jobber med PR, internkommunikasjon og innholdsproduksjon og har et øye for design. Hun har også erfaring fra  Hill+Knowltons London-kontor i avdelingen for energi og industri.

Lene Mykjåland 

lene.mykjaland@hkstrategies.com
+47 414 19 553 

Rådgiver
PR og innhold

Lene jobber primært med PR  medierelasjoner, innholdsproduksjon, spons og event. Hun har en bachelorgrad i kultur og kommunikasjon fra UiO. 

Laura Pedrali

laura.pedrali@hkstrategies.com  +47 476 86 733 

Spesialrådgiver
Internasjonal kommunikasjon

Laura er ekspert på internasjonal kommunikasjon og har arbeidet med medier over hele verden takket være de mange språkene hun behersker. Hun har også kompetanse på landbruks-, bygg-, arkitektur- og interiørbransjen.

Ingrid Høstbjør

Ingrid Høstbjør  

ingrid.hostbjor@hkstrategies.com +47 918 12 431 

Spesialrådgiver 
PR og digital kommunikasjon

Ingrid arbeider strategisk med PR og digital innholdsproduksjon for en rekke kunder. 

Helene Latini

helene.latini@hkstrategies.com
+47 404 88 673 

Prosjektleder

Helene jobber hovedsakelig med PR og tekstproduksjon i alle flater for et bredt spekter av kunder. Hun jobber også med planlegging og gjennomføring av presseeventer, influencer-kampanjer, sosiale medier og medierelasjoner.  

Thomas Ballans Kjær

Thomas Ballans Kjær

thomas.kjaer@hkstrategies.com
+47 902 26 226 

Prosjektleder

Thomas har en dobbel mastergrad fra CBS i København og Università Bocconi i Milano, hvor han fordypet seg i organisasjonsteori, strategi og innovasjon i mediesektoren. Tidligere har han en Master of Arts i Business and Finance fra HW i Edinburgh. Han har jobbet i Amsterdam og London som manager for en rekke internasjonale profiler, med verv i ANSA, Music Norway og The Financial Times. I H+K jobber han innen markeds- og virksomhetskommunikasjon.

Line Vee Hanum

Line.hanum@hkstrategies.com
+47 922 40 464

Seniorrådgiver
PR og medier (i permisjon)

Line har lang fartstid fra mediebransjen og er vant til å jobbe både strategisk og kreativt. Hun har høy kompetanse på PR, medieprofilering, konseptualisering og unge målgrupper.

Kristin Estil Jacobsen 

kristin.jacobsen@hkstrategies.com  +47 917 19 854 

Rådgive
PR og innhold

Kristin arbeider med innholdsproduksjon, mediekontakt, prosjektledelse, innholdsmarkedsføring, influencer-marketing og sosiale medier. 

Frank J.
Bjerkeset Acosta

frank.acosta@hkstrategies.com
+47 938 05 470 

Senior grafisk designer 

Frank er designer med en bred erfaring innenfor den kreative atmosfæren, med fokus på varemerke, konsept, UX/UI, motion og illustrasjon.

Gina Dalby 

gina.dalby@hkstrategies.com
+47 468 96 848 

Grafisk designer 

Gina er en formsterk og idérik grafisk designer. Hun produserer visuelt materiell for en rekke av Hill+Knowltons kunder.

Mai Britt Hellenes 

maibritt.hellenes@hkstrategies.com
+47 995 03 681

Prosjektleder

Mai Britt har en fagutdannelse i moteindustri fra School of Fashion Industry, og en bachelorgrad i strategi og PR fra Westerdals. Mai Britt jobber med PR, tekstproduksjon, sosiale medier og medierelasjoner. Hun har erfaring med planlegging og gjennomføring av eventer og influenser-kampanjer, og har god kjennskap til medier og influenser-landskapet.

Marcus Mossberg

marcus.mossberg@hkstrategies.com
+47 404 56 656

Kreatør

Marcus er en idérik kreatør og rådgiver med erfaring innenfor markedskommunikasjon, innholdsproduksjon og arrangementer. Han utvikler kreativ kommunikasjon og kampanjer for kunder, til bruk i både analoge og digitale kanaler.

Samfunns- og myndighetskontakt

Peter Gitmark

peter.gitmark@hkstrategies.com +47 990 12 336

Avdelingsleder og seniorrådgiver politikk og myndighetskontakt

Peter er avdelingsleder for samfunn og myndighetskontakt. Han har en dyp forståelse for politiske prosesser og er en betrodd rådgiver for en rekke av Hill+Knowltons kunder. 

Zahra Sabha 

zahra.sabha@hkstrategies.com
+47 925 10 857

Rådgiver
Fagansvarlig for forsvar

Zahras kjernekompetanse er innen forsvar, strategi, prosjekt- og arrangementledelse og myndighetskontakt. Hun er også ekspert på internasjonale relasjoner og sikkerhetspolitikk.

Matilda von Sydow

matilda.von.sydow@hkstrategies.com
+47 922 84 110

Rådgiver

Matilda har bred erfaring som rådgiver og leder innen politikk og ideell sektor. Hun har lang fartstid fra Arbeiderpartiet, blant annet som rådgiver for Aps bystyregruppe i Oslo. Matildas kjernekompetanse er politikk, strategi og prosjektutvikling.

Anders Bergsaker 

anders.bergsaker@hkstrategies.com+47 957 72 942

Seniorrådgiver
Fagansvarlig for eiendom

Anders’  kjernekompetanse er strategi, politikk, analyse, PR, eiendom, bærekraft og arbeidstaker- og arbeids-giverorganisasjoner. Han har  fungert som rådgiver for flere av verdens største selskaper,  og  har tidligere  arbeidet i Venstre. 

Svein Sundsbø 

svein.sundsbo@hkstrategies.com
+47 220 48 200  

Seniorrådgiver 

Svein har omfattende erfaring fra norsk nærings- og samfunnsliv. Han var blant annet landbruksminister i 1985-86, og politisk rådgiver for Ola Borten Moe i olje- og energidepartementet fra 2013 til 2014.  

 

Carl Korsnes

carl.korsnes@hkstrategies.com
+47 907 15 660

Rådgiver

Carl har god erfaring med å posisjonere personer og organisasjoner i samfunnsdebatten. Han har bakgrunn som filosof, og yrkeserfaring fra politikk, akademia og media. Carl jobber med politisk analyse, budskapsutvikling og skriftlig innholdsproduksjon.

Terje-Andre Kvinlaug

terje-andre.kvinlaug@hkstrategies.com
+47 907 91 539

Prosjektleder

Terje-André har bred kompetanse tilknyttet politikk, omdømmebygging og strategisk kommunikasjon. Han har bred erfaring fra Arbeiderpartiet og har jobbet i skjæringspunktet mellom høyere utdanning, privat næringsliv og politikk. Terje-André er utdannet statsviter fra Universitetet i Bergen og har fokusert hvordan organisasjoner strategisk arbeider med tillit og omdømme.

Brage Baklien

brage.baklien@hkstrategies.com
+47 916 74 043

Seniorrådgiver

Brage har 16 års erfaring fra Stortinget og regjeringsapparatet for FrP. Hans kjernekompetanse er myndighetskontakt, finanspolitikk, samferdselspolitikk og statsbudsjettprosessen. Han er utdannet siviløkonom.

Victoria Engebretsen

victoria.engebretsen@hkstrategies.com
+47 976 53 061

Assisterende rådgiver

Victoria har bred erfaring innen strategisk kommunikasjon, omdømmebygging og politisk analyse. Hennes kjernesektorer er telekom, teknologi, industri og bærekraft. Hun har tidligere jobbet i Brüssel, i Utenriksdepartementet og som konsulent for noen av verdens største teknologiselskaper i Danmark. Victoria har en master i politisk kommunikasjon og ledelse fra CBS, med en spesialisering i digital interessevaretagelse, krisekommunikasjon og bærekraft.

Elin Klakken

Seniorrådgiver

Elin har tung kompetanse innen strategisk kommunikasjon og samfunns- og myndighetskontakt. Hun har mer enn 30 års erfaring både som leder og rådgiver, og har bakgrunn både fra privat og offentlig sektor. 

Julie Egenberg Lindbæk

julieegenberg.lindbak@hkstrategies.com
+47 909 50 271

Prosjektkoordinator

Julie har kompetanse innen politisk analyse, internasjonale relasjoner og strategisk kommunikasjon. Hun har en bachelor i statsvitenskap fra Brüssel, en master i konflikt og utvikling fra Universitetet i Ghent og en master i politikk og kommunikasjon fra London School of Economics and Political Science. I sistnevnte fordypet hun seg innen grønn valgkampstrategi og kommunikasjon.

Vivian Lam

vivian.lam@hkstrategies.com

+47 469 33 413

Rådgiver

Vivian har bred strategisk og operativ erfaring fra tett samarbeid med norske og internasjonale aktører på tvers av sektorer, særlig innen mat, helse, klima og miljø. Hennes kompetanse spenner forskning og analyse, innholdsproduksjon, prosjektstyring, eventplanlegging og organisasjonsutvikling. Hun er en samfunnsviter med en master i folkehelsevitenskap fra University of Cambridge.

Film og animasjon

Erik Louis Tvedt 

erik@gefuhl.no
+47 454 82 528 

Animasjonsregissør og animatør 

Eriks hjemmebane er animasjonsfilm, men han spiller godt på en rekke felt innenfor film, foto og lyd. Han har tidligere jobbet med visuelle effekter på filmer som Inception, Harry Potter og Batman – The Dark Knight. 

Jens W. Andersen  

jens@gefuhl.no
+47 991 21 248 

Regissør og filmprodusent 

Som produsent og regissør har Jens kontroll på alle ledd fra ide og tidsfrister til budsjett, skuespillere og mannskap.