Mat + Drikke


Tilbake

Få ting engasjerer oss mer enn maten vi spiser. Hvordan maten dyrkes, hva den inneholder og hvordan den spises er gjenstand for store endringer. Dette stille store krav til hvordan vi kommuniserer.

Vi er et av de ledende miljøene i Norge når det kommer til mat og drikke. Vi bistår våre kunder på hvordan man skal navigere i et utfordrende landskap. Vår kunder omfatter alt fra råvareprodusenter, næringsmiddelindustri til restauranter og handel.

Vi forstår hva forbrukerne ønsker, hva innkjøperne krever og de forventninger organisasjoner, myndigheter og samfunnet har til industrien. Dette gjør oss i stand til å utarbeide kommunikasjon som treffer målgruppene.

Vårt miljø har inngående kunnskap om sektoren. Vi har jevnlig kontakt med beslutningstakere, ernæringsmiljøer, næringsorganisasjoner og eksperter på bærekraft. Vi kjenner mediene, influensene og møteplassene som har betydning for deg.     

Brage Baklien

Seniorrådgiver i samfunnsavdelingen og tidligere statssekretær

Relaterte leveranser

Nyheter + Innsikt om Mat + Drikke

Spesialistekspertise

Vi integrerer kjernedisipliner for å levere dyp industrikunnskap kombinert med spesialistområder som "Ideer + strategi", "innholdsproduksjon" og publisering.
Les mer

Produkter

Bak alle våre insiktsbaserte ideer og kommunikasjonsstrategier, er en dyp forståelse av data og analyse, kreativitet, innovasjon og mesterlig historiefortelling.
Les mer