Teknologi


Tilbake

Vår teknologipraksis huser de skarpeste og mest kreative tenkerne I bransjen.  Vi forstår teknologiske økosystemer, forbrukerpublikum og forretningsmarkedet. Vi har tro på å gjøre kompleks teknologi enkel – slik at fordelene kan deles med verden.

Ny teknologi har alltid ført med seg nye måter å tenke og leve på. I dag skjer endringene raskere og raskere. Alt fra måten vi konsumerer film, musikk og TV på til måten vi kommuniserer med mennesker og maskiner. Vi skaper integrerte kampanjer som tar sikte på å endre status quo, for å synliggjøre hvordan teknologi forandrer verden og våre liv. Tilsynelatende komplekse teknologier gjør livet enklere, og vi ønsker å fortelle disse historiene.

Vår kommunikasjonsarv innebærer at er spesielt oppmerksomme overfor målgrupper og hvordan og hvor de oppfatter innholdet. Vi starter med historien og tenker ut kampanjer som oppnår maksimalt engasjement gjennom betalt, tjent, eid og delte media. Disse historiene gir resultater og utdanner samtidig bedrifter og forbrukere rundt fordelene av teknologi.

Vi er opptatt av teknologi – men vi elsker også å lage film, skrive historier, dele dem i sosiale mediekanaler, skape nettverk og synliggjøre kundene våre.

Relaterte leveranser

Nyheter + Innsikt om Teknologi

Spesialistekspertise

Vi integrerer kjernedisipliner for å levere dyp industrikunnskap kombinert med spesialistområder som "Ideer + strategi", "innholdsproduksjon" og publisering.
Les mer

Produkter

Bak alle våre insiktsbaserte ideer og kommunikasjonsstrategier, er en dyp forståelse av data og analyse, kreativitet, innovasjon og mesterlig historiefortelling.
Les mer