Energi + Industri


Tilbake

Bransjenettstedet The Holmes Report har kåret H+Ks team til det beste PR-teamet for energibransjen i Europa, og vi har også blitt utnevnt til Årets grønne PR-byrå av BusinessGreen. Vi er stolte av det vi gjør for kundene våre, og vi legger stoltheten vår i å gjøre en god jobb.

Vårt energi- og industriteam i Norge har svært bred erfaring fra flere av Norges største energiselskaper – innenfor olje, gass og fornybart – i tillegg til annen tung industrivirksomhet. Vår bredde og størrelse gjør at vi kan levere hele tjenestespekteret; fra kommunikasjonsstrategi, krisekommunikasjon, internkommunikasjon, finansiell kommunikasjon, samfunnskontakt og politisk analyse til innholdsproduksjon, markedsføringskampanjer og klassisk PR, for å nevne noe.

Gjennom våre internasjonale kontorer støtter vi også mange norske selskaper, i tillegg til at vi bistår internasjonale selskaper med å etablere seg i Norge.

Henrik Arnestad Salthe

Seniorrådgiver / fagleder energi og industri / leder Stavanger-kontoret

Relaterte leveranser

Our Energi + Industri news + insights

Spesialistekspertise

Vi integrerer kjernedisipliner for å levere dyp industrikunnskap kombinert med spesialistområder som "Ideer + strategi", "innholdsproduksjon" og publisering.
Les mer

Produkter

Bak alle våre insiktsbaserte ideer og kommunikasjonsstrategier, er en dyp forståelse av data og analyse, kreativitet, innovasjon og mesterlig historiefortelling.
Les mer