Energi + Industri


Tilbake

Hill+Knowltons energi- og industriteam har omfattende erfaring fra flere av Norges største energiselskaper innenfor olje, gass og fornybart – i tillegg til annen tung industrivirksomhet.

Vår bredde og størrelse gjør at vi kan levere hele tjenestespekteret, fra kommunikasjonsstrategi, krisekommunikasjon, internkommunikasjon, finansiell kommunikasjon, samfunnskontakt og politisk analyse til innholdsproduksjon, markedsføringskampanjer og klassisk PR.

Gjennom våre internasjonale kontorer støtter vi mange norske selskaper, i tillegg til at vi bistår internasjonale virksomheter med å etablere seg i Norge.

Bransjenettstedet The Holmes Report har kåret H+K til det beste PR-byrået for energibransjen i Europa, og vi har også blitt utnevnt til Årets grønne PR-byrå av BusinessGreen. 

Relaterte leveranser

Nyheter + Innsikt om Energi + Industri

Spesialistekspertise

Vi integrerer kjernedisipliner for å levere dyp industrikunnskap kombinert med spesialistområder som "Ideer + strategi", "innholdsproduksjon" og publisering.
Les mer

Produkter

Bak alle våre insiktsbaserte ideer og kommunikasjonsstrategier, er en dyp forståelse av data og analyse, kreativitet, innovasjon og mesterlig historiefortelling.
Les mer