Bransjer

I Gambit Hill+Knowlton er vi eksperter på de fleste bransjer, fra helse og teknologi til forsvar og energi. Vi løser kompliserte kommunikasjonsutfordringer for kundene våre.

Bank + Finans + Tjenester

Vi bistår noen av de viktigste virksomhetene innen bank, finans og profesjonelle tjenester i Norge og globalt med rådgivning og oppbygging av tillit.

Les mer

Eiendom og eiendomsutvikling

Eiendomsbransjen har surfet på en opptur de siste tiårene som er uten sidestykke. Det har vært lav risiko og høy avkastning enten på boligsalg eller utleie av næring eller logistikk. Dette er i ferd med å snu. 

Les mer

Energi + industri

Energisektoren er i rivende utvikling og jakten på fornybare løsninger intensiveres. Vi hjelper våre kunder med å navigere i en stadig mer kompleks kontekst.

Les mer

Forsvar

Vi tilbyr kundene våre den innsikten som er nødvendig for å lykkes innenfor sikkerhets- og forsvarsektoren.

Les mer

Helse + livsstil

Digitalisering, strengere personvernkrav og behov for økt effektivitet har skapt store kommunikasjonsutfordringer for helsesektoren. Vårt mål er å sørge for at våre kunder leder an i utviklingen og er med på å skape morgendagens helsevesen.

Les mer

Mat + drikke

Få ting engasjerer oss mer enn maten vi spiser. Hvordan maten dyrkes, hva den inneholder og hvordan den spises er gjenstand for store endringer. Dette stille store krav til hvordan vi kommuniserer.

Les mer

Mobilitet + Transport

Samferdelsel står høyt på agendaen hos nordmenn, enten det er snakk om infrastruktur, klima og miljø, transport på vann, vei, skinner eller i lufta. Årsaken til dette er vår søken etter balanse mellom rask, effektiv og rimelig transport og behovet for bærekraft og sikkerhet.

Les mer

Myndighetskontakt og offentlig sektor

Vi kjenner spillerne, vet hvor beslutningene blir tatt og former budskapet som skal til for å nå fram.

Les mer

Reiseliv + Fritid

Vi skaper suksess gjennom overbevisende kampanjer, lansere produkter, øke synligheten, drive trafikk og ta markedsandeler.

Les mer

Sport og idrett

Vårt team av sports- og idrettsentusiaster jobber knallhardt for ekte merkevarepreferanse. De sikrer maksimal kredibilitet, hype og merkevarelojalitet.

Les mer

Teknologi

Vi har dyp forståelse for teknologiske økosystemer og skaper integrerte kampanjer som kan endre markedet.

Les mer

Varehandel + FMCG

Vi lager innhold og kampanjer som flytter produktene fra hyllene og over til kundenes handlevogn.

Les mer