Sektor

Hill+Knowlton løser kundenes kommunikasjonsutfordringer, uavhengig av bransje. 

Bank + Finans

Vi bistår noen av de viktigste virksomhetene innen bank, finans og profesjonelle tjenester i Norge og globalt med rådgivning og oppbygging av tillit.

Les mer

Eiendom + Eiendomsutvikling

Hill+Knowlton identifiserer fallgruver og utnytter styrkene i kundenes prosjekter. Slik reduserer vi risiko og skaper smidige reguleringsprosesser.

Les mer

Energi + Industri

Energisektoren er i rivende utvikling og jakten på fornybare løsninger intensiveres. I Hill+Knowlton hjelper vi våre kunder med å navigere i en stadig mer kompleks kontekst.

Les mer

Forsvar

Vi tilbyr kundene våre den innsikten som er nødvendig for å lykkes innenfor sikkerhets- og forsvarsektoren.

Les mer

Helse + Livsstil

Digitalisering, strengere personvernkrav og behov for økt effektivitet har skapt store kommunikasjonsutfordringer for helsesektoren. Vårt mål er å sørge for at våre kunder leder an i utviklingen og er med på å skape morgendagens helsevesen.

Les mer

Mat + Drikke

Få ting engasjerer oss mer enn maten vi spiser. Hvordan maten dyrkes, hva den inneholder og hvordan den spises er gjenstand for store endringer. Dette stille store krav til hvordan vi kommuniserer. Hill+Knowlton er eksperter på mat- og drikkebransjen. Vi kan hjelpe din virksomhet slik at dere lykkes med kommunikasjonen.

Les mer

Mobilitet + Transport

Samferdelsel står høyt på agendaen hos nordmenn, enten det er snakk om infrastruktur, klima og miljø, transport på vann, vei, skinner eller i lufta.

Les mer

Myndighetskontakt + Offentlig sektor

Hill+Knowlton kjenner spillerne, vet hvor beslutningene blir tatt og former budskapet som skal til for å nå fram.

Les mer

Reiseliv + Fritid

Hill+Knowlton skaper suksess gjennom overbevisende kampanjer, lansere produkter, øke synligheten, drive trafikk og ta markedsandeler.

Les mer

Sport + Idrett

Hill+Knowltons team av sports- og idrettsentusiaster jobber knallhardt for ekte merkevarepreferanse. De sikrer maksimal kredibilitet, hype og merkevarelojalitet.

Les mer

Teknologi

Vi har dyp forståelse for teknologiske økosystemer og skaper integrerte kampanjer som kan endre markedet.

Les mer

Varehandel + FMCG

Hill+Knowlton lager innhold og kampanjer som vekker nysgjerrigheten, og skaper samtale og behov for ditt produkt.

Les mer