Eiendom og eiendomsutvikling


Tilbake

Eiendomsbransjen har surfet på en opptur de siste tiårene som er uten sidestykke. Det har vært lav risiko og høy avkastning enten på boligsalg eller utleie av næring eller logistikk. Dette er i ferd med å snu. Boligmarkedet har bremset opp og leietagere har lavere betalingsvilje.  

Gambit bistår med å redusere risiko gjennom å identifisere fallgruvene og utnytte de styrkene prosjektet har til å få en rask og smidig vei til mål. Regulering er en av de største risikoområdene for enhver eiendomsutvikler. En reguleringsprosess kan ta 1-2 år eller 10. Gambit bistår i å redusere risiko og skape smidige reguleringsprosesser. 

Vi i Gambit hjelper til med å maksimere yield gjennom å posisjonere prosjektet eller eiendommen for å tiltrekke investorer, boligkjøpere, kunder eller leietakere.  

Ett godt konsept for prosjektet kan være forskjellen på en rask eller langvarig prosess.  

Gambit sitt eiendomsteam består av rådgivere med bred erfaring innenfor eiendom, fra regulering, transaksjoner, utvikling, salg og profilering. Vi bistår med kommunikasjon i alle fasene av et eiendomsprosjekt.  

Anders Bergsaker

Seniorrådgiver / Fagleder Eiendom

Our Eiendom og eiendomsutvikling news + insights

Spesialistekspertise

Vi integrerer kjernedisipliner for å levere dyp industrikunnskap kombinert med spesialistområder som "Ideer + strategi", "innholdsproduksjon" og publisering.
Les mer

Produkter

Bak alle våre insiktsbaserte ideer og kommunikasjonsstrategier, er en dyp forståelse av data og analyse, kreativitet, innovasjon og mesterlig historiefortelling.
Les mer