Hill+Knowlton lanserte i dag sin nye podkast “Framsnakk”, og har fått med seg Aftenposten og The Financial Times til første episode.

Hør Framsnakk her: Spotify & Apple 

Vi lanserte i dag vår nye podkast “Framsnakk”, og har kapret ingen ringere enn Trine Eilertsen (Aftenposten) og Virginia Stagni (The Financial Times) til første episode. Episoden tar for seg muligheter og utfordringer ved digitaliseringsreisen til begge aktører; Aftenposten, som Norges største papiravis og The Financial Times, som en av verdens sterkeste digitale nyhetsmerkevarer.

Med “Framsnakk” bruker vi i Hill+Knowlton en kombinasjon av global og lokal beste praksis på en måte som gir konkrete læringspunkter til beslutningstakere, ledere og eksperter. Episodene vil dekke aktuell tematikk innenfor næringsliv, samfunn og kreativitet.

En rød tråd i episodene har vært å knytte norsk og internasjonal ekspertise sammen. Første episode er et eksempel på dette, med to sentrale figurerer fra et av Norges og et av verdens største nyhetsmedier. Flere av de kommende episodene er allerede spilt inn, og vi lover spennende kombinasjoner av både lokale og internasjonale gjester.

Det er Stian Vestermo, Malene Celius Grieg og Thomas Ballans Kjær som har jobbet med vår nye podkast «Framsnakk».

– Det finnes mange gode podkaster i Norge, også innenfor kommunikasjonssfæren, men ingen som drar nytte av sitt internasjonale nettverk på lik linje med oss. Kombinasjonen av ‘lokal og global’ har bidratt til en rekke spennende refleksjoner vi ser frem til å dele, sier Kjær. 

Programleder-duoen er rådgiverne Malene Celius Grieg og Stian Vestermo. Og det er blant annet det internasjonale kontaktnettverket som gir tilgang på flere spennende gjester.

– Det er stor interesse fra vårt globale nettverk rundt hva som skjer i Norge. Podkasten har blitt omfavnet sentralt i Hill+Knowlton, og det vil i tillegg til eksterne gjester være innslag fra flere av våre internasjonale kontorer og kunder, sier Grieg.

Målet med podkasten er todelt:

– Vi ønsker å utnytte den globale og lokale ekspertisen til å utforske viktige saker og trender innenfor næringsliv, samfunn og kreativitet samtidig som vi byr på konkrete og praktiske læringspunkter, sier Vestermo.

Lytt til Framsnakk her: 

 

Programleder-duoen i «Framsnakk» er rådgiverne Malene Celius Grieg og Stian Vestermo.