Interessert i en arbeidsdag hvor du hele tiden får prøvd deg på nye utfordringer og varierte arbeidsoppgaver? Vil du jobbe i krysningen av politikk, kommunikasjon og næringsliv? Arbeide et sted du får tillitt og jobber side om side med dyktige rådgivere i et engasjert og kreativt miljø? Da er Gambit H+K stedet for deg.

Hvem er vi?
Gambit H+K er et av Norges mest anerkjente kommunikasjonsbyråer med et av de bredeste nedslagsfeltene i bransjen. Vi dekker de fleste fagfelt innen politikk, samfunns- og næringsliv, og har et veletablert kreativt miljø. Her jobber alt fra politikere, siviløkonomier, markedsførere, medievitere, journalister, designere, kreatører, samfunnsvitere og mye mer, fordelt på tre ulike avdelinger – markeds-, selskaps- og samfunnskommunikasjon.

Kundelisten vår består av små og store selskaper og aktører – både norske og internasjonale. I Norge er vi over 50 rådgivere med kontorer i Oslo og Stavanger. Vi er også landets største internasjonale byrå med kontorer i over 80 land, noe som gir spennende utviklingsmuligheter for unge rådgivere.

Les mer om oss og arbeidet vi gjør her.

Hvem leter vi etter?
Du er både selvdreven og en lagspiller, som trives med å ta initiativ og komme opp med egne ideer. Du følger med på utviklingen i samfunnet og er nysgjerrig på hvordan ting henger sammen. Du ønsker å lære og bygge kompetanse, samtidig som du bidrar med det du kan om media, politikk, næringsliv, sosiale medier, organisasjonsliv og markedstrender i arbeidet ditt.

Det er et høyt tempo hos oss, så du må være strukturert og trives med å ha mange baller i luften samtidig. Til gjengjeld vil du få store utviklingsmuligheter og gode læringsarenaer, samt få bryne deg på mange ulike kunder, bransjer og oppgaver.

Vil du vite mer om hverdagen til våre juniorer? Les bloggene til Helene og Hallvard.

Hva driver vi med?
Analysere innsikt og data. Utvikle strategi. Skape identitet. Fortelle de viktige historiene. Bygge merkevare og tillit. Engasjere interessenter. Endre adferd. Påvirke beslutninger.

Som junior i Gambit H+K vil du få mulighet til å være med på alt fra kreative kampanjer, eventer, politisk påvirkning, merkevarebygging og tradisjonell PR, til bærekraft, investor relations, krisehåndtering og mye mer. 

Vi har også et svært godt arbeidsmiljø med mange unge og fremadstormende talenter. Under normale forhold arrangerer vi hytteturer, ukentlig løpegruppe, årlig kick-off, klatredag, teambuilding, juniorkvelder og fredagspils – i tillegg til masse godt faglig påfyll, som frokostseminarer, mentorordninger og foredrag med interessante fagpersoner. 

Få et innblikk i Gambit-hverdagen.

Hos oss får du:

  • Mulighet til å arbeide på tvers av ulike fagdisipliner fra innholdsproduksjon til politisk påvirkning
  • Arbeide med ledende norske og internasjonale merkevarer, virksomheter og organisasjoner
  • Bratt læringskurve med mange nye utfordringer og muligheter til å utvikle deg faglig
  • Mulighet til å utvide din egen kompetanse gjennom våre faggrupper forankret i ulike sektorer
  • God opplæring og internasjonale kurs i regi av Hill+Knowlton Strategies
  • Konkurransedyktige betingelser

Vi søker etter juniorrådgivere med oppstart høsten 2022 og interns i alle våre avdelinger. Vi ber deg merke hvilken avdeling du ønsker å søke på. I Gambit H+K jobber vi tett og på tvers av alle avdelinger.

Samfunnsavdelingen:
Rådgivere i samfunn og myndighetskontakt har jobbet med regjeringer, politiske aktører og beslutningstakere over hele verden. Her handler det om å kjenne spillerne og hvor beslutninger blir tatt, for så å forme budskap deretter. Våre strategier er basert på data, analyse og innsikt. Vi bistår aktører i en rekke sektorer med å uttrykke komplekse argumenter og produsere overbevisende løsninger for å flytte den offentlige opinionen.

Selskapsavdelingen:
I selskapskommunikasjon jobber vi med posisjonering, strategi, intern- og endringskommunikasjon, krise og beredskap og finansiell kommunikasjon – og vi har også et eget satsingsområde på bærekraftskommunikasjon. Vi er nå på jakt etter deg som har drivet og evnen til å skape gode resultater i tverrfaglige team, og som har et naturlig anlegg for god forretningsrådgivning og strategisk tenkning.  

Markedsavdelingen:
Markedsteamet i Gambit H+K leverer både store internasjonale kampanjer og små lokale kampanjestunt, i tillegg til public relations- og strategisk kommunikasjonsarbeid. Her handler det om å forstå behov og faktorer som påvirker personer i ønsket målgruppe, for deretter å ta ut konseptet i det formatet og kanalen som er mest effektivt. Vi ønsker nå et kreativt, målrettet og initiativrikt tilskudd i teamet vårt som kan bidra til å formidle, berøre og skape den gode kundereisen med riktig budskap.

SØK HER.

Søknadsfrist: 17. oktober 2021

Spørsmål om stillingen:   

Kontakt: Thea Rustad Dyvesether
E-post: Thea.Rustad@hkstrategies.com