I år arrangeres Arendalsuka fra 14.-18 august, og forberedelsene er allerede godt i gang!   

Arendalsuka er Norges største og viktigste demokratifestival, og hvert år forvandles sørlandsperlen til en smeltedigel av folk fra alle deler av samfunnet. Der samles politikere, næringslivsledere, journalister, representanter fra organisasjonslivet og folk flest til en innholdsrik uke fylt med debatter, møter og mingling. Dette er en unik mulighet for å oppnå synlighet og profilering mot viktige målgrupper. I år arrangeres Arendalsuka fra 14.-18 august, og forberedelsene er allerede godt i gang.   

Det er fortsatt mange måneder til, men skal du utnytte potensialet i Arendalsuka, er det lurt å starte planleggingen allerede nå. Gjennomføring av arrangementer, debatter og stands krever mye tid og kapasitet for å oppnå høy kvalitet. Det er nettopp intensiteten og hastigheten som gjør Arendalsuka minneverdig, men også ressurskrevende. Bare det å booke en politiker til debatt kan være en tidkrevende øvelse som krever frustrerende mye logistikk. Arrangementene skal både markedsføres og gjennomføres, og konkurrentene kjemper om å nå de samme målgruppene. Det kan føre til at selv et godt planlagt arrangement – og dermed et viktig budskap – forsvinner i mylderet av folk, panelsamtaler og organisasjoner. Det kan bety at akkurat ditt budskap ikke kommer gjennom.  

Hill+Knowlton har lang erfaring med å bistå kunder under Arendalsuka som ønsker å bli sett og hørt. Vi bistår gjerne deg og din organisasjon uavhengig om det gjelder gjennomføring av debatter, foredrag og sosiale arrangementer som vekker nysgjerrighet og engasjement blant tilskuerne.  

Er du nysgjerrig på Arendalsuka, og mulighetsrommet til din bedrift?  

Ta kontakt for en uforpliktende prat. Hvis du er klar til å hoppe ut i det har vi lang erfaring med planlegging og gjennomføring av arrangementer og møtevirksomhet som gjør at du og din virksomhet får oppmerksomheten dere fortjener.