Simen Johannessen har jobbet i Gambit H+K i snart 10 år. Privat liker han å lage mat, spille squash og tilbringe tid med familien. Han forfatter også en av Norges mest leste blogger om amerikansk politikk.

Egenskapene som kreves for å lykkes som seniorrådgiver
– Jeg har tro på engasjement og tilgjengelighet. Mine kunder vet at de alltid kan nå meg og at jeg brenner for det de holder på med.

Drømmkunden
– Drømmekundene er de som ønsker seg en partner og ikke bare en leverandør. Det er mye viktigere enn bransje, størrelse på virksomheten eller kommunikasjonsutfordring.

Et godt kommunikasjonsråd
– Ikke vær redd for å snakke slik at folk forstår deg.

Spis middag med en kjent person – død eller levende
– Dronning Elizabeth II av Storbritannia har jo vært med på litt av hvert. En middag med henne ville vært interessant. Jeg kunne også sagt Leonardo da Vinci, men han var vegetarianer så det er ikke sikkert vi ville blitt enige om hvor og hva vi skulle spise.

Favorittfilm
– Blue Velvet fra 1986, skrevet og regissert av David Lynch, husker jeg som en veldig sterk opplevelse. Men ikke sikkert jeg hadde tenkt det samme om jeg så den igjen i dag.

Drømmereise
– Jeg håper å få reise tilbake til Maldivene for å dykke. Det var en fantastisk opplevelse.

Beste sitat
– Jeg elsker one-liners, og plukker stadig opp sitater fra filmer, bøker og serier. Men siden jeg har en dragning mot ironi, sarkasme og det politisk ukorrekte, er det få sitater som egner seg om man ikke kjenner de man snakker til.

I Gambit H+K har vi mange rådgivere med ulik bakgrunn og interesser. Gjennom disse korte profilintervjuene kan du bli bedre kjent med oss.
Når pandemien slipper taket skal Simen returnere til Aikido-treningen. Foto: Simen Johannessen, Instagram