Event


Tilbake

Gambit H+K har gjennom mange år utviklet en arbeidsmetode for å gjennomføre arrangementer på en systematisk og helhetlig måte. 

I samarbeid med kunden tilpasser vi de ulike fasene og verktøyene i lys av utfordringene/oppdraget. Vi gjennomfører ikke bare større kampanjer der arrangementet spiller en sentral rolle i en større kostbar kampanje, men også enkeltstående arrangementer. Vårt mål er alltid å skape konsepter og samlende eventer som engasjerer, og som er i tråd med selskapets verdier, strategi og formål.

Vårt event-team har bred erfaring fra alle typer arrangementsarbeid, og sørger for en profesjonell og smidig gjennomføring. Vi har et solid tverrfaglig team som kan løse alle typer event-oppdrag, og som evner å tenke helhetlig og langsiktig.

I Gambit H+K har mye erfaring med å markedsføre arrangementene, både gjennom betalte og fortjente kanaler. Vi har med stor suksess klart å skape engasjement, sikre deltakelse og fremme budskap i fasen før og etter et arrangement. Gjennom målrettet annonsering kan vi treff de riktige menneskene og tiltrekke dem til arrangementet. Vårt team av designere og innholdsprodusenter kan også lage profileringsmateriell og innhold som forlenger arrangementets levetid, og som skaper et helhetlig inntrykk under gjennomføring. Det er viktig for oss at alt av materiale er i tråd med budskap og avsender, samt at det skaper en gjenkjennelseseffekt.

De siste årene har vi blant annet arrangert lanseringseventer for Huawei og LG, Nattevandringer for Norad, Reiselivs Kick-off for Innovasjon Norge, Innovasjonstalen, konferanse, sommerfest og flere bylivsdager for Plan- og bygningsetaten.

Arrangementer vi kan tilby

  • Konferanser
  • Store publikumsarrangementer
  • Kick-off/sommerfest/julebord
  • Lanseringseventer/produktlanseringer
  • Sampling-eventer
  • Roadshows

Gambit H+K sitt rammeverk for hvordan vi angriper og presenterer ulike kommunikasjonsoppdrag

ASI WEEKLY seat_projection (2019-09-13)

I Gambit H+K har vi også opprettet våre egne «Eventvettregler» – retningslinjer for hvordan vi gjennomfører bærekraftige arrangementer med minimalt miljøavtrykk.

Vi har de seneste årene jobbet med en rekke underleverandører i tilknytning til våre leveranser. Vi har ekspertise til å utføre alle typer eventer, men på enkelte tjenesteområder har vi god erfaring med bruk av ekstern spesialkompetanse.

Event er en del av H+K sitt «The Studio» -tilbud

Digitale events – noe for alle

Start video

Vegard Bjørtuft

Seniorrådgiver / fagleder idrett, event og sponsorater

Relaterte leveranser

Our Event news + insights

Sektorer

H+K leverer dyp industrikunnskap kombinert med spesialistkompetanse. Vi forstår våre kunders økosystemer og hvordan engasjere deres publikum.
Les mer

Produkter

Bak alle våre insiktsbaserte ideer og kommunikasjonsstrategier, er en dyp forståelse av data og analyse, kreativitet, innovasjon og mesterlig historiefortelling.
Les mer