Kreativitet + Kampanje | The Studio


Tilbake

Hill+Knowlton har et stort kreativt team som utvikler ideer, konsepter og kampanjer som skaper endring og styrker merkevarer.

Her finner du dataanalytikere, kreatører, designere, filmprodusenter, fotografer og tekstforfattere som leverer inngold til alle formater og kanaler. Vårt mål er å gi kundene våre håndtverk av høy kvalitet.

Vi jobber med kunstig intelligens, kunnskaps- og kjennskapsbygging, identitet, merkevare, video, annonsering i trykte og digitale flater, arragementer og grafisk design. Vi samarbeider også med vårt internasjonale kreative nettverk med kontorer i New York, London, Berlin, Shanghai, Sao Paolo, Dubai, Dallas, Milano og Madrid.

Merkevareidentitet

Fra oppstartsselskap til verdens største – alle jobber med merkevareposisjonering og reposisjonering. Årsakene er mange; en skiftende målgruppe, kulturelle endringer, en ny administrerende direktør eller nye markeder. Arbeidet vårt spenner fra kampanjeidentiteter for produktlanseringer til komplette merkevareendringer for selskaper. Vi kjører endringsprogrammer og blåser merkevareliv i alt fra oppstartselskaper til små, mellomstore og store bedrifter.

Merkevareinnhold

Vårt merkevareinnhold tar ideene våre ut i verden. Ved å jobbe sammen med våre innholds + publiseringsstrateger, sørger vi for at riktig innhold blir levert på rett sted til rett tid.

Teamene våre jobber med alt fra kort forminnhold; sosiale innlegg, til mellomvektinnhold for å holde samtalen gående og rikere innhold som annonser, merkevaredokumentarer og filmer.

Merkevareopplevelse

Når noen anbefaler en merkevare, gjør 75 prosent dette fordi de de har hatt gode personlige opplevelser. Vi skaper disse opplevelsene – opplevelser som folk husker; vi utformer opplevelsesbaserte og fysiske opplevelser samt digitale ideer som folk deler.

Alt fra mobile opplevelser til nettsteder, lansering av produkter til utstillinger og popup-visninger til globale turneer. Våre designteam og produsenter har levert opplevelser over hele kloden.

Relaterte leveranser

Our Kreativitet + Kampanje | The Studio news + insights

Sektorer

H+K leverer dyp industrikunnskap kombinert med spesialistkompetanse. Vi forstår våre kunders økosystemer og hvordan engasjere deres publikum.
Les mer

Produkter

Bak alle våre insiktsbaserte ideer og kommunikasjonsstrategier, er en dyp forståelse av data og analyse, kreativitet, innovasjon og mesterlig historiefortelling.
Les mer