Gambit H+K har utviklet sosiale medier-strategien til Bertel O. Steen og produserer løpende innhold til deres nettside og Facebook. Vi hjelper dem å være tilstede for sine kunder, og med å skape begeistring og entusiasme for virksomheten, forhandlerne og ikke minst – bilene.

Bertel O. Steen er en av Nordens største aktører innenfor salg- og servicemarkedstjenester for personbiler, varebiler, lastebiler og busser. De har totalt 39 forhandlere over hele landet, fra Kristiansand i sør til Verdal i nord.

Koordinering og innholdsarbeid
Vi hjelper alle forhandlerne med å snakke sammen, og koordinerer et nettverk av «Facebook-konger» over hele landet som forteller gode historier og viser frem fine biler. Vi planlegger, bearbeider, spisser og optimaliserer innholdet og sender det ut mot de mest aktuelle målgruppene, og måler effekten løpende slik at vi stadig blir bedre. Slik sørger vi for at hele landet og alle bilmerkene får skinne i sosiale medier-solen, og innholdet når frem til de rette personene som lar seg begeistre og blir gode ambassadører.

Aktivitetene i sosiale medier koordineres og justeres stadig etter flere ulike markeds- og aktivitetsplaner, slik at vi maksimerer uttaket av kampanjer, medieomtaler, nye modeller, utstillinger og lignende gjennom å engasjere stadig flere mennesker.

Sjekk ut Bertel O. Steen på Facebook

Økt rekkevidde og engasjement
Ingenting fungere så godt som godt innhold, og arbeidet med sosiale medier fungerer best som et ledd i å nå større kommunikasjonsmål. Selv om det alltid er moro når antallet likes øker fra 5000 til 10 000 i løpet av et år, er det viktigere å sørge for en god økning i rekkevidde og engasjement som kan gi mer kunnskap om omdømmetilstanden.

I 2015 har vi gjennom systematisk redaksjonsarbeid med både kortsiktig og langsiktig fokus klart å øke engasjementet betraktelig blant følgerne – som også blir stadig flere. Omdømmet stiger, og gjennom gode assosiasjoner målgruppen får til merkevaren i sosiale medier, øker sannsynligheten for at målgruppen velger akkurat Bertel O. Steen når de bestemmer seg for å prøvekjøre en bil, kjøpe tilbehør eller bestille verkstedtime.

Sector: Varehandel + FMCG
Specialist expertise: Innhold + publiseringsstrategi, Markedsføring
Office: Oslo